Goede en snelle service

Vriendelijk en professioneel personeel

Geen tips

Zeer prettig

Personeel denkt met de klant mee

Sanne

Vriendelijk geholpen. Kast Makkelijk af te halen in loods

Behulpzaam
Levering in loods

Meer personeel als je in de winkel loopt, weinig personeel wat je kunt aanspreken.

fam.BLUEMERS

Prettige bediening

normaal

maron

Zeer goed ervaring heel klantvriendelijk

denken met je mee

nee eigennijk niet

R.IJzerman

Wederom ging de levering van de meubels soepel.

Veel op voorraad dus snelle levering.

Niet elke keer proberen om bijproducten zoals coating of extra garantie bij te verkopen.

W.N. van Ritbergen-Siewers

Heel goede ervaring, aardige hartelijke medewerkers en service na een aankoop die vanwege onze nog aanstaande verhuizing een paar maanden opgeslagen moest worden (en dat voor een al flink... Heel goede ervaring, aardige hartelijke medewerkers en service na een aankoop die vanwege onze nog aanstaande verhuizing een paar maanden opgeslagen moest worden (en dat voor een al flink afgeprijsde tafel!). Men had ons dit bedrijf geadviseerd en ik stelde vast dat dat geheel terecht was.

service, hulp bij het aanwijzen waar wij eventueel een door ons gezocht meubelstuk konden vinden, wijzen op de gratis koffie en vooral service na de aankoop.

Edwin Leuverink (Tiggelovend-Kok installatietechniek bv)

Prettige winkel.
prijs/kwaliteit is prima en ook de service.

prettig personeel, veel keuze

ik zou de verlichting aanpassen en iets afgeschermde opstellingen

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en beoordeling!
Leuk om te mogen lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers en u goed bent voortgeholpen.
Bedankt voor uw tip, met dit...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en beoordeling!
Bedankt voor uw tip, met dit type verlichting kunnen we alle artikelen goed uitlichten en de verlichting bijstellen waar nodig. Onze studio’s zijn zorgvuldig ingedeeld, hieraan wordt dagelijks veel tijd en zorg besteed. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering!
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Goede service

Veel keuze

Soms lange levertijd

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en de mogelijkheden die wij bieden.
Groot deel van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar,...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en de mogelijkheden die wij bieden.
Groot deel van ons assortiment is direct uit voorraad beschikbaar, het kan voorkomen dat een artikel besteld dient te worden. De levertijd is dan afhankelijk van de grote aanvraag van onze koplopers en waar de artikelen vandaan moeten komen.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, onze bezoekers kunnen dan zelf bepalen of ze de artikelen zelf willen ophalen of dit willen uit besteden. Voor het vervoeren stellen wij onze aanhangwagens kosteloos ter beschikking en tegen een kleine vergoeding onze bus.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Deutekom

Erg goede ontvangst, goed personeel.

Assortiment, prijs en voorraad.

Snellere afhandeling na aankoop, snelheid magazijn.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Fijn dat u enthousiast bent over ons personeel en het assortiment.
Dank voor uw tip, het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te...
Bedankt voor het schrijven van uw zeer positieve review!
Fijn dat u enthousiast bent over ons personeel en het assortiment.
Dank voor uw tip, het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren. Voor het goed verwerken van uw order moeten er wat administratieve handelingen plaatsvinden, dit kan in sommige gevallen wat extra tijd kosten. Bij het afhalen in ons magazijn staat ons team voor u paraat en streeft ernaar u zo snel mogelijk voort te helpen met uw artikelen. Uiteraard zijn hier ook handelingen die zorgvuldig verricht dienen te worden om alles naar tevredenheid te laten verlopen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.