Patricia Schot

Met 1 woord “Grandioos” wij hebben een maand terug telefonisch een hele mooie eettafel en salontafel besteld??Super aardig,vriendelijk en behulpzaam via de telefoon??
Echt ondanks dat ik in...
Echt ondanks dat ik in Papendrecht woon,dus Sliedrecht dichterbij voor ons is ga ik zeker de volgende keer ZEKER naar Tilburg om te shoppen!
Ga vooral zo door?Klantvriendelijk staat zeker bij jullie op nummer 1?

Ingrid Maes

Mooie winkel met vriendelijk personeel. Leuk gestyled met mooie accessoires

D. flipsen

Heel goed, goede service en levering en verheug me op een volgend bezoek aan de winkel.

C. Voeten

Ik heb heel wat meubels en een aantal lampen bij Pronto wonen gekocht. Ik ben erg tevreden.

Pronto wonen Tilburg

Verkoop winkel goed, aflevering en service slecht ! Communicatie niet klantvriendelijk

Roy

Top ! en goedkoop vergeleken bij andere

Pronto wonen Tilburg

Verkoop in de winkel: netjes geholpen daarna word je aan je lot overgelaten. Waardeloze communicatie, klantenservice . Kunt beter naar Ikea gaan , dan weet je zeker dat je zelf alles in elkaar moet... Verkoop in de winkel: netjes geholpen daarna word je aan je lot overgelaten. Waardeloze communicatie, klantenservice . Kunt beter naar Ikea gaan , dan weet je zeker dat je zelf alles in elkaar moet zetten.

Pronto, tilburg

Verkopen toppie,leveren slecht.Afspraken niet na komen