Als ze eenmaal wat verkocht hebben, word je aan je lot overgelaten als er iets niet klopt of beschadigd is. Waardeloze communicatie, afspraken worden niet nagekomen, je mag echt overal zelf...Als ze eenmaal wat verkocht hebben, word je aan je lot overgelaten als er iets niet klopt of beschadigd is. Waardeloze communicatie, afspraken worden niet nagekomen, je mag echt overal zelf achteraan. En na drie maanden nog niet tevreden met het resultaat. Mij zien ze hier niet meer.
Wouw
Verkopen wel, rest vind ik dat ze wel beter kunnen en moeten communiceren over de levering. Ook over de 5 jaar all in garantie mag eerlijker over gepraat worden. Ze zeggen dat alles wordt vergoed,...Verkopen wel, rest vind ik dat ze wel beter kunnen en moeten communiceren over de levering. Ook over de 5 jaar all in garantie mag eerlijker over gepraat worden. Ze zeggen dat alles wordt vergoed, maar ben nu al bang dat dit tegen gaat vallen nu ik na de koop de handleiding heb gelezen.
Thea Scholten
Slechte communicatie, slechte levering en opdringerige verkopers. Ik had een leenbus gereserveerd om de spullen te vervoeren. Na opmerkingen te hebben gekregen van (volgens mij) de manager van de...Slechte communicatie, slechte levering en opdringerige verkopers. Ik had een leenbus gereserveerd om de spullen te vervoeren. Na opmerkingen te hebben gekregen van (volgens mij) de manager van de vestiging Tilburg, dat 4 stoelen en 1 tafel ook echt wel in een Volkswagen Up kunnen. Uhm, wat denk je zelf?! Er werd door het personeel dus niet echt mee gedacht vanuit het perspectief van de klant maar alleen wat Pronto het beste en voordeligste uit kwam. Uiteindelijk in het magazijn op de afgesproken datum te horen gekregen dat de meubels vertraging hadden en deze er dus niet waren. Fijn als je hierover nog hebt gebeld en toen werd gezegd dat het allemaal in orde was. Meerdere malen Pronto telefonisch proberen te bereiken, maar ook na de 10e keer werd ik weg gedrukt. Uiteindelijk naar de showroom moeten gaan om te vragen hoe verder. Eerste en laatste keer bij Pronto dus.
Jacobs
Mooie praatjes loze beloftes
Aalbers
Kastje ontbrak ophangsysteem. Nooit meer iets vernomen van Pronto om dit probleem te verhelpen.
C. Bergmans/kober
Niet echt super. Meubels beseld en speciaal afgesproken dat ze de meubels in elkaar komen zetten omdat ze te zwaar zijn voor ons. En nu ze er zijn worden we gebeld dat ze de meubels alleen af komen...Niet echt super. Meubels beseld en speciaal afgesproken dat ze de meubels in elkaar komen zetten omdat ze te zwaar zijn voor ons. En nu ze er zijn worden we gebeld dat ze de meubels alleen af komen leveren en niet in elkaar zetten. Ik vind het belachelijk. Dan hadden ze deze afspraak niet met ons moeten maken want toen we de meubels bestelden was er ook al corona. Nu moeten we dus heel lang wachten eer ze de meubels komen brengen.