Erg klantvriendelijk, ik werd direct aangesproken. Meedenkend, helpend, dat is het eerste wat in mij op komt, terwijl ik naar binnen werd getrokken door de meubels.
Familie van Dijk
Top service! We hadden niet de juiste bank geleverd gekregen. Kregen voorstel om de geleverde bank te houden met extra korting of toch een nieuwe te bestellen conform onze wensen. Kozen voor...Top service! We hadden niet de juiste bank geleverd gekregen. Kregen voorstel om de geleverde bank te houden met extra korting of toch een nieuwe te bestellen conform onze wensen. Kozen voor het laatste. Mochten tussentijds de geleverde bank gewoon gebruiken. Nieuwe bank is inmiddels geleverd, netjes thuis gebracht en in elkaar gezet. Top gewoon, willen het allerbeste voor de klant. Super tevreden!
Van Dijk
Ze hebben een mooie bank en stoel geleverd. Maar jammer dat we de bank zelf in elkaar moesten zetten en dat het het verpakkingsmateriaal niet werd meegenomen. En schandalig dat we nog een hoop...Ze hebben een mooie bank en stoel geleverd. Maar jammer dat we de bank zelf in elkaar moesten zetten en dat het het verpakkingsmateriaal niet werd meegenomen. En schandalig dat we nog een hoop bezorgkosten moesten betalen. Terwijl we al een behoorlijk bedrag aan de hoekbank en stoel kwijt waren.
Grotenhuis
Fijn om door de winkel te lopen
Familie Maas
Hebben bij pronto meerdere keren een aankoop gedaan en ook onze familie en zijn zeer goed tevreden
Önder atici
Positief we werden goed en erg vriendelijk geholpen door de jongedame!