Super goed geholpen door deskundig personeel die weet waar ze over heeft
P. Van Puijenbroek
Goed geholpen, vriendelijk.drie tafeltjes, twee kasten, side table en een tv meubel en onderhoufsvloeistof gekocht. Op het depot opgehaald. Tegenvallend is dat we geen enkele euro...Goed geholpen, vriendelijk.drie tafeltjes, twee kasten, side table en een tv meubel en onderhoufsvloeistof gekocht. Op het depot opgehaald. Tegenvallend is dat we geen enkele euro korting hebben gekregen. Zelfs de vloeistof voor onderhoud werd niet cadeau gegeven.
Goede service, professionele winkelmedewerkers.
John Paulissen
Werkt keurig volgens afspraak,zijn zeer tevreden.
L.C. v.d. Wiel
Eerlijk gezegd kenden wij Pronto wonen niet maar de eerste bestelling was perfect zowel de levertijd als de aflevering door heel vriendelijk en behulpzame personen. Wij zullen zeker nog gebruik...Eerlijk gezegd kenden wij Pronto wonen niet maar de eerste bestelling was perfect zowel de levertijd als de aflevering door heel vriendelijk en behulpzame personen. Wij zullen zeker nog gebruik maken van uw diensten als het nodig is.
Cecile Brabers
Hele goede ervaring. Klantvriendelijk en goed geregeld
Wat een fijne winkel, zeer deskundig geholpen door Marc. Meubels sneller binnen als verwacht en de leenbus is een geweldige oplossing.
In de winkel netjes behandeld. Jammer dat je een eind moet rijden om bij het magazijn je spullen op te halen.