Yzus

Heel erg hoed geholpen en voorgelicht

H van Brunschot

Zeer goede winkel veel keus om te slagen. Goed en vriendelijk personeel goede uitleg.
En zeer belangrijk betaalbaar voor iedere beurs.

Pronto Wonen Tilburg is een prettige winkel, overzichtelijk opgesteld en geeft je een idee hoe je je eigen ruimte goed in kunt richten.
Het personeel is professioneel en zeer behulpzaam.

N van Dun

Ik ben erg tevreden over de aankoop en afhandeling.....toppie

Na telefonisch contact over aankoop van dressoir en bezorging ( was op voorraad) kreeg ik geen terugkoppeling zelf gebeld en nu was het niet op voorraad, ik werd wel succes gewenst met mijn... Na telefonisch contact over aankoop van dressoir en bezorging ( was op voorraad) kreeg ik geen terugkoppeling zelf gebeld en nu was het niet op voorraad, ik werd wel succes gewenst met mijn zoektocht, in de review lees ik dat ze niet meer bezorgen, jammer dat ze DAT niet zeggen

Vriendelijk als je iets komt kopen, zeer onvriendelijk als de levertijd ruim wordt overschreden!

Simone Aukes-Renema

Tijdens het winkelen zijn we heel erg goed geholpen door Marc K. Hij heeft uitleg gegeven als wij dat wilden en ons ook met rust gelaten om alles even in ons op te nemen en rond te kijken

Hans

Goed en fijne afhandeling bij mijn afgeprijsde stoelen.

Tilly

(Bewerkt)

Leuke showroom. Behulpzaam personeel. Mooie accessoires.
Nadat een bestelde lamp niet op tijd geleverd kon worden heb ik elders eenzelfde
lamp gekocht die 25 euro duurder was. Nadat...
Leuke showroom. Behulpzaam personeel. Mooie accessoires.
lamp gekocht die 25 euro duurder was. Nadat ik dit kenbaar had gemaakt, kreeg ik dit bedrag uitbetaald door Pronto. Ik ben een zeer tevreden klant. Top.