C.M.Heijboer

Wij zijn heel goed geholpen.De eerste keer dat wij bij jullie gingen kijken heeft de verkoper ons heel goed geholpen.We twijfelde nog wel een beetje of het wel bij ons paste en vroegen zijn naam... Wij zijn heel goed geholpen.De eerste keer dat wij bij jullie gingen kijken heeft de verkoper ons heel goed geholpen.We twijfelde nog wel een beetje of het wel bij ons paste en vroegen zijn naam omdat we thuis nog even wilden passen of alles wel goed uitkwam.Later zij wij terug gegaan en naar de verkoper gegraagd.Bij een heerlijk kopje cappucino zijn we er met de verkomen heel goed uit gekomen.En nu genieten we van onze nieuwe bank.

Vriendelijk personeel. Veel keuze. Vrie

jm paulissen

Alles volgens afspraak geleverd

Peter

Wat een vefrissende winkel. Erg leuke meubels voor een hele leuke prijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We zijn goed geholpen. En bij welke winkel kun je nou gratis een bus lenen om je... Wat een vefrissende winkel. Erg leuke meubels voor een hele leuke prijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We zijn goed geholpen. En bij welke winkel kun je nou gratis een bus lenen om je aankoop thuis te krijgen. Goede service hoor, we zijn erg tevreden en gaan volgende keer zeker weer naar Pronto Wonen in Tilburg.

H.van Hoof

Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keuze en afspraken worden nagekomen.

Cornelissen

Fijne winkel, goede locatie, kek assortiment, goede kwaliteit voor een leuke prijs.
Vriendelijk personeel, goed geholpen, snelle levering.

R. Martens

Prima geholpen. Levertijd was aan de lange kant omdat het artikel niet op voorraad was en ik moest wachten op de eerstvolgende levering uit Indonesië .

Ervaring met dit bedrijf is goed

Mooie winkel,ruime keuze,behulpzaam personeel

Marc Maas

Goede service, snelle stipte levering, en mooie kwalteit van meubels