Uden

Vriendelijk en behulpzaam.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!

Brugmans

Mooi nette winkel ,en heel vriendelijk personeel.

Heel vriendelijk personeel ,top

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe rekjes voor in de keuken!

P. Van Stiphout

Hele fijne winkel, wij werden netjes en correct geholpen

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil! Wij wensen u veel plezier hiermee!

van den Elzen

Super fijne service, erg meedenkend!

Erg collegiaal en meedenkend

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe Davanti bank!
Met vriendelijke...

vd Boomen

Fijne winkel met een warme uitstraling

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,...

M. v. Heeswijk

Goeie ervaring

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...

Ton en Mary

Prima ervaring en goed advies van meedenkend personeel

Vriendelijk en deskundig personeel

Beste Ton en Mary,
Wat leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Pronto...
Beste Ton en Mary,

G. Theunisse

Gewoon goed

Super mooie winkeluitstraling en iedereen klantvriendelijk

Geen, ga zo door!

Beste klant,
Wij vinden het super fijn dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,...

VJC

Mooie winkel en vriendelijk personeel

Goed dat ze de levering laten thuisbezorgen met postnl. Hoef je niet extra weer terug naar de winkel.

Staat bij artikel op voorraad. Maar in Uden hebben ze geen voorraad. Nu nog aan het wachten op de levering die overigens wel gratis bezorgd wordt. Maar wel jammer dat ik al 6 dagen aan het wachten... Staat bij artikel op voorraad. Maar in Uden hebben ze geen voorraad. Nu nog aan het wachten op de levering die overigens wel gratis bezorgd wordt. Maar wel jammer dat ik al 6 dagen aan het wachten ben... liever op de kaartjes zetten dat levertijd 1 week is. Is voor de klant duidelijker.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren.

John van der Wijst

Goed geholpen door Lobke, zeer tevreden

Veel expertise aanwezig en ze nemen de tijd voor je

Beste John,
Beste John,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat onze collega Lobke u zo goed heeft geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!