Michael

Kwam hier voor twee bankstellen en ben zeer goed geholpen door Demi. Ik twijfelde enorm over de kleur en kreeg daar zeer uitgebreid advies over. Ook gaf ze ruim de tijd om daar over na te denken in... Kwam hier voor twee bankstellen en ben zeer goed geholpen door Demi. Ik twijfelde enorm over de kleur en kreeg daar zeer uitgebreid advies over. Ook gaf ze ruim de tijd om daar over na te denken in de winkel. Had ook kleurstalen mee mogen nemen en later een beslissing kunnen doen.

Deskundige verkoopster. Ze nemen echt de tijd voor je. Heel veel keuze in stoffen en kleuren. De winkel heeft een warme uitstraling.

Ik lees nu in de factuur dat je zelf de bank uit moet pakken en de verpakkingen zelf moet afvoeren...

Beste Michael,
Beste Michael,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Demi. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te kunnen verbeteren. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe Tusari bank!

F. Van Lankvelt

Heel klantvriendelijk

Goed advies

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuils en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Schuurmans

Deskundig en vriendelijk

Sfeervol, klantvriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...

Tunnissen

Gezellig

Het personeel deskundig en vriendelijk

N.v.t

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...

Maertens

Uitstekend vriendelijk en goede uitleg

niet opdringerig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en goede uitleg heeft gekregen over de bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!

Verberkt

Mooie winkel

Netjes

Niks

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank!

van den Heuvel

Goede service!

Vriendelijk personeel, Ruim mee denkend, Netjes ingerichte winkel, overzichtelijk.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de Alpa bank en Castione eetstoelen. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...

Toon van den Tillaart

Leuke winkel, vriendelijke werknemers, goed advies.

Levertijd was korter als beloofd

Nee.

X

Prima !

Kennis vd adviseuse

Er valt niet te onderhandelen, ook niet met argumenten en dat geeft het gevoel dat ik het voor mijzelf niet 100% heb gedaan.

Mousset

Prettig

Deskundig advies

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij bieden de laagste prijs garantie en geven nooit kortingen tenzij het uitlopende collectie is. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto wonen Uden