Prima winkel met ruime keuze.
Reactie Pronto Wonen Uden:
Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met...
Vriendelijk en deskundig advies.
Beste Joop,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen Uden
Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto...
Vriendelijk
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen Uden
N.v.t alles oké.
Niet nodig is goed zo.
Verkoopster weet alles goed uit te leggen geeft antwoorden op onze vragen. Echt heel erg tevreden.
Beste Marijona,
Wat een leuke review om te lezen! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast over ons bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank, salontafel en kussens!
Met...
Overal kaartjes met slechts 1 week levertijd is wel een beetje misleidend. Vooral als de levertijd niet 8 tot 10, maar 15 weken is.
Beste Tineke,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel leuk om te horen! De levertijd kaartjes zijn gebaseerd op hoe het model in de winkel staat. Vaak als hier iets aan aangepast moet worden dan...
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
2 Koekjes bij de koffie ?
Vriendelijk personeel, snel geholpen.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Pronto wonen Uden