Service
Reactie Pronto Wonen Uden:
Beste Jos,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is!
Service
Beste Jos,
Afhalen
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel bij het uitzoeken van de nieuwe tafel en kast. Onze excuses dat u het afhalen als minder...
Beste Arend,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u zo goed en snel bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eettafel!
Beste Willem,
Wat fijn dat u zo goed geadviseerd bent bij de aanschaf van uw nieuwe meubilair! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...
Supergoed persoonlijk advies over styling.
Bedankt voor uw beoordeling, Rob! Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de aangekochte producten!
Met vriendelijke groet,...
De betreffende medewerker ( Demi) heb ik als zeer positief ervaren
Wat een leuke review om te lezen! Bedankt voor de complimenten, Liesbeth! Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Demi. Wij wensen u alvast vel plezier met de nieuwe...
Ruim
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden
Nvt
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Leuk gestylde winkel
Meer personeel
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet,
Pronto...
goede opstelling
gewoon zo door gaan
Beste Ineke,
Wat een leuke review om te lezen! Heel fijn dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen...