Esther Tito

Prettig en relaxt

Prijs

Pronto Utrecht

Goed vriendelijke medewerker

De verkoper was nieuw en was daarover eerlijk. Ging regelmatig bij collega navragen of datgene wat we wilde kon. Ook de rekening controleren deed hij samen met een collega. Prettig als iemand... De verkoper was nieuw en was daarover eerlijk. Ging regelmatig bij collega navragen of datgene wat we wilde kon. Ook de rekening controleren deed hij samen met een collega. Prettig als iemand daarover eerlijk is en je zo goed mogelijk wil helpen en geen loze beloftes doet

Nvt

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Dankjewel voor deze mooie beoordeling en dat jullie onze nieuwste aanwinst een kans wilde geven 😊 Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels!

M van der vliwt

Mooie wi kel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

J.c.Landheer

Niet veel keus, geen kasten voor mij

Moet zelf inprigneren en thuisbezorgen betalen

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Jammer dat je niets hebt kunnen vinden dat bij al je wensen past. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als je niet de juiste keuze hebt kunnen vinden. Misschien zit er wel iets voor je bij... Jammer dat je niets hebt kunnen vinden dat bij al je wensen past. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als je niet de juiste keuze hebt kunnen vinden. Misschien zit er wel iets voor je bij als we weer een nieuwe collectie binnenkrijgen. 😊

Dickhoff

Erg goed geholpen en ontvangen

Vriendelijke personeel

Raasing van Donk

Super!

Klantenservice

M. Brouwer

Een hartelijk welkom door Verkoopster Hetty. Duidelijke uitleg over de stoffen ed., mooie combinaties tussen bank/stoelen/kleuren. Alles was bespreekbaar. Dat voelde zeer goed!

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Bedankt voor je beoordeling Ellen! Gezellig dat je langskwam in de winkel en leuk dat wij je mochten helpen met het samenstellen van je perfecte meubels 😊

Frankhuisen

Heelgoed geholpen