GJ Brands

In 1 woord geweldig

Uitleg over de construktie

Goed geholpen, en een mooie zaak

Je kreeg ook tijd om te overleggen

Qua thuis bezorgen kan wel gratis als je een grote aankoop hebt gedaan

Meijer

Wel goed

Jeroen

Slechte ervaring op het gebied van service

Het verkooptraject in de winkel was prima. Ook de bank is optijd geleverd. Busje huren en vervoer ging allemaal goed. De kwaliteit van de bank lijkt in eerste instantie goed.

De matige review komt vooral door de after-sale/service. Bij onze bank zijn de poten niet geleverd, dit kan gebeuren. Echter waren ze ook niet meer te vinden in het magazijn. Zelf erachteraan moeten... De matige review komt vooral door de after-sale/service. Bij onze bank zijn de poten niet geleverd, dit kan gebeuren. Echter waren ze ook niet meer te vinden in het magazijn. Zelf erachteraan moeten gaan door een serviceaanvraag in te dienen en zelf constant om updates moeten vragen. Poten zijn blijkbaar eind juli verzonden, reeds nog niet ontvangen.

TJ Van Dam

We hadden gebruik gemaakt van het gratis en vrijblijvend interieuradvies. Daarvoor hadden we al wel wat georiënteerd maar zonder begeleiding. We hadden vrij snel een goed idee wat we wilden en met... We hadden gebruik gemaakt van het gratis en vrijblijvend interieuradvies. Daarvoor hadden we al wel wat georiënteerd maar zonder begeleiding. We hadden vrij snel een goed idee wat we wilden en met hulp van de medewerker hebben we een kostenplaatje laten opmaken. Uiteindelijk hebben we een aantal meubels aangeschaft.

Groot en divers aanbod

Geen vervoer van meubels dus als klant moeten we zelf een ander bedrijf inschakelen om de meubels te vervoeren.

Schauw

Zeer slechte ervaring kleed besteld en geleverd op het magazijn maar konden ze niet terugvinden in die kleur die we wouden wel in een andere kleur en was niet meer te bestellen ook dan wacht je... Zeer slechte ervaring kleed besteld en geleverd op het magazijn maar konden ze niet terugvinden in die kleur die we wouden wel in een andere kleur en was niet meer te bestellen ook dan wacht je dan 3 weken op en rij je voor niets ?

Koffie is goed

Kom je afspraak na

Goes

Uitstekend.

Zeer goede service. Ruim assortiment. Superleuke meubels

Nvt

Dirk Clarenbach

Mooie meubels, redelijke prijzen

Website, mooie, ruime winkel (Soest)

De diverse filialen zouden samen moeten werken. Ik kijk in Soest (dichtst bij), maar moet bestelling bij filiaal Utrecht (of ergens anders) doen, omdat het niet op voorraad is.
Iets anders: bij...
Iets anders: bij levering ontbraken een set schroeven, dus was ik weer een week verder, voordat ik de volledige set stoelen kon gebruiken.

Pietro

Perfect en prima geholpen

Het communiceren

Geen idee

GM Carelse

Het is een plezierig bedrijf met goede medewerkers die verstand van zaken hebben.

De medewerkers vertellen het juiste verhaal zonder poes pas.