Michies

Prima service

Leuk behulpzaam personeel die ook met je meedenken

Eigenlijk niet

arie letsch

Een hele fijne winkel met hele mooie spullen

Goed geadviseerd en genoeg ruimte om op je gemak te kiezen.

Rachèl Versteeg

Fijne winkel, prettig personeel dat alle tijd neemt om je goed te begeleiden

Luisterend oor, meedenkend

Goed, vriendelijke medewerkster en snelle levering

Nette service

c jansen

4 zelfbouw stoelen gekocht vriendelijk en snel geholpen na ophalen bij het magazijn bleek er iets niet in orde te zijn met een v/d stoelen werd direct goed opgepakt en we konden een nw. ophalen in... 4 zelfbouw stoelen gekocht vriendelijk en snel geholpen na ophalen bij het magazijn bleek er iets niet in orde te zijn met een v/d stoelen werd direct goed opgepakt en we konden een nw. ophalen in het magazijn ,bij thuiskomst bleek ook deze stoel niet in orde waarna direct voorgesteld werd eerst door een van de medewerkers de volgende stoel te laten controleren dit is ook gebeurd . wij zijn dik tevreden over de geleverde services en hoe e.e.a. snel opgepakt werd. ook wij vinden dit een aanrader, met dank aan Debbie

gewoon goed.

nee, ga zo door.

Afgelopen zaterdag ons bestelde kastje opgehaald bij het magazijn in Nieuwegein.
Echter bij thuiskomst kwamen wij er achter dat we zelf de verkeerde kleur hadden besteld.
Direct contact...
Direct contact gezocht met Pronto Utrecht (Debby)en het probleem uitgelegd.
Zij zocht gelijk contact met het magazijn, en vertelde dat de kleur die wij eigenlijk bedoelde er nog op voorraad was.
Wij konden direct ons kastje ruilen, wat een service!!
Tevens dank aan de super hulp van de heren van het magazijn, zijn hebben tenslotte 2 x het kastje in de auto moeten leggen.

Service is super.

Fijn geholpen in de winkel bij aankoop van stoelen en eettafelbank. Bij het ophalen van de spullen bleek dat de stoelen zonder leuning waren geleverd, terwijl wij met leuning hebben besteld. Ook... Fijn geholpen in de winkel bij aankoop van stoelen en eettafelbank. Bij het ophalen van de spullen bleek dat de stoelen zonder leuning waren geleverd, terwijl wij met leuning hebben besteld. Ook waren van twee van de drie stoelen de stoelpoten in een verkeerde kleur.

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Dhr. en/of Mevr.,
Fijn om te horen dat u in de winkel goed geholpen bent.
Beste Dhr. en/of Mevr.,
Fijn om te horen dat u in de winkel goed geholpen bent.
Ik hoop dat u inmiddels contact opgenomen heeft met onze service afdeling en dat uw service in behandeling genomen is. Mocht u dit nog niet gedaan hebben adviseer ik u bij deze dit te doen. Uiteraard zullen wij dan het probleem oplossen.
Bedankt voor uw review.
Team Pronto Wonen Utrecht

Redelijk of te wel matig.

Levering optijd zoals afgesproken

Geen beschadigde spullen versturen, en dan de klant laten opdraaien voor jullie gemaakte fout.

Fijn geholpen, eerlijk advies.

Denken mee.

Pasman

Zeer vriendelijk en duidelijk

Verkoopster zeer kundig

Sommige meubelstukken moet je niet door klanten zelf laten vervoeren, een 3 Zits bank bijvoorbeeld

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Dhr. en/of Mevr. Pasman,
Bedankt voor uw review!
Beste Dhr. en/of Mevr. Pasman,
Bedankt voor uw review!
Pronto Wonen is een afhaalformule. Dit is ook een van de voornaamste redenen waarom we de prijzen laag kunnen houden. We hebben diverse vervoersmiddelen beschikbaar en daarnaast heeft de klant altijd nog zelf de keus om de meubelen tegen een meerprijs te laten bezorgen. Dit is u ook uitgelegd in de winkel.
We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aangeschafte meubelen!
Team Pronto Wonen Utrecht