Sanne

De levering van de bank was prima, maar op het moment dat er iets geruild moet worden, wat volgens de winkelmanager bij een hele andere winkel (lees Pronto Zoeterwoude) is dit onmogelijk en is er... De levering van de bank was prima, maar op het moment dat er iets geruild moet worden, wat volgens de winkelmanager bij een hele andere winkel (lees Pronto Zoeterwoude) is dit onmogelijk en is er niets te regelen. Er zat dus niets anders op dan het halve land door te rijden om een kussen wat daar ook in de de winkel ligt te ruilen.

Misschien iets aan de klantvriendelijk doen met betrekking tot ruilen.

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Sanne,
Allereerst vinden wij het fijn om te horen dat u tevreden bent over de door Pronto Wonen Utrecht geleverde bank.
We begrijpen dat er enige verwarring kan ontstaan mbt de...
Beste Sanne,
We begrijpen dat er enige verwarring kan ontstaan mbt de franchise formule Pronto Wonen. Zoals u in de winkel ook is uitgelegd zijn alle Pronto Wonen vestigingen van verschillende eigenaren. Bij een ruiling/retournering of andere melding aangaande uw order zult u toch echt naar de desbetreffende Pronto Wonen vestiging moeten. Dit benoemen wij ook naar onze klanten en wij gaan er vanuit dat de andere vestigingen dit ook doen.
Team Pronto Wonen Utrecht

Heel goed!!

Er werd tijd voor ons genomen en we kregen ook tijd om na te denken. We kregen tot tweemaal toe lapjes stof mee om daarover te kunnen beslissen. Er werd goed meegedacht door de verkoopster.

Theo Jansen

Prima geholpen. Hetty nam alle tijd voor ons. Ik kreeg er een goed gevoel bij

Prima service en duidelijkheid wat we wel en niet konden verwachten

Heb ik niet

Advies gekregen wat we nodig hadden. Zelf al een keus gemaakt wat we wilden hebben

Kan ik niet echt noemen

Meer duidelijkheid over levertijd product, heeft uiteindelijk best lang geduurd.

Levering duurde langer dan in de winkel was beloofd maar warden al wel snel gebeld met de 4 weken vertraging.

Kwalitatief uitstekende bank voor een mooie prijs.

Een van de pootjes was afgebroken en toen ik belde kostte het toch nog wel wat moeite om de Ernst duidelijk te krijgen. Na lange tijd wachten op een bank is het niet prettig als deze niet in orde... Een van de pootjes was afgebroken en toen ik belde kostte het toch nog wel wat moeite om de Ernst duidelijk te krijgen. Na lange tijd wachten op een bank is het niet prettig als deze niet in orde is.
Een nieuw pootje krijgen we maar daar gaan weer vele weken levertijd overheen wnt komt onderop de staple te liggen. Erg vreemd dat dit niet naar voren gehaald kan worden maar dit is nu eenmaal de manier waarop wij werken.
Ook werd mij verteld dat ik het pootje moest afhalen ondanks dat ik transportkosten had betaald voor de bank. Na overleg is toch besloten deze toe te zenden aangezien het maar een Klein onderdeel is en met de post kan.
Wel blijft de minimaal 4, en waarschijnlijk meer, weken wachttijd staan en kreeg ik viltjes om onder de defecte poot te plaatsen in de tussentijd mee.

Lida Hoffer

Fijn en enthousiast personeel die alle tijd nam om met kennis van zaken mij hielp. Top!!!!

Zeker, er werd met veel geduld aan mij op al mijn vragen geantwoord. En zeer vriendelijk.

Eigenlijk niet, ik was zeer tevreden met alle antwoorden die ze mij gaven op mijn vragen.

Markus Hintenaus

Dat jullie wel de uiterst best doen geloof ik niet sorry, het kan niet zijn dat ik voor en dressoir en en eetafelplat zo lang moet wachten. Ik ben nu echt boos en dat is zekker terecht. Ik find het... Dat jullie wel de uiterst best doen geloof ik niet sorry, het kan niet zijn dat ik voor en dressoir en en eetafelplat zo lang moet wachten. Ik ben nu echt boos en dat is zekker terecht. Ik find het gewoon waardeloze hoe Jullie het oplossen. Wij leven nu al 5 maanden in peun omdat wij al 5 maanden op onsere meubels wachten. Ik hop dat het opgelost woord .

Niets

Dingen goed oplossen

G.roodbeen

O een goede ervaring

Goede uitleg goed advies en klantvriendelijk wat wil dan meer

Als het over tijd met levering datum even bellen met een uitleg

Hintenaus markus

Hoi wij hebben bij jullie nu bijna 5 maanden geleden meubelen gekocht. Het gaat om en dressoir de was echt heel slecht en Een de eetafel war en gat darin en de rest past ook niet, te ons is gezegt... Hoi wij hebben bij jullie nu bijna 5 maanden geleden meubelen gekocht. Het gaat om en dressoir de was echt heel slecht en Een de eetafel war en gat darin en de rest past ook niet, te ons is gezegt dat wij en Nieuwe eetafel en een nieuw dressoir bekomen, nu zijn wij weer twee manden verder en nog steeds geen nieuwe eetafel en dressoir. Ik find het niet kunnen echt en waardeloze zaak. Jullie komen niet afspraak na en ook de rest is echt slecht.

Geen sterke punten gewoon waardeloze zaak.

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Dhr. en Mevr. Hintenaus,
Beste Dhr. en Mevr. Hintenaus,
Ik heb contact opgenomen met de service afdeling en zij zullen contact met u opnemen omtrent uw order. Er is mail contact met u geweest dat uw tafelblad een levertijd had.
We doen ons uiterste best om uw klacht op te lossen en vragen hier uw begrip voor.
Team Pronto Wonen Utrecht

Jan Vermeulen

Vriendelijk en deskundig geholpen en geadviseerd. Geen opdringerig personeel, zoals vaak in meubelzaken.

Goede voorstelling over levertijd en afhandeling van de koop. Redelijke vooruitbetaling.