W.kleijssen

Wij hebben een zéér goede ervaring met het bedrijf. Daar heeft men nog tijd en aandacht voor de klant.

Vriendelijk naar de klant ,en nog goede service. Kan ik niet bedenken.

Geen,ga zo door.

Netjes

Goede uitleg

Betere communicatie onderling vanuit jullie met het leveringsmagazijn.
Betere communicatie onderling vanuit jullie met het leveringsmagazijn.
Werden gebeld door filiaal dat er nog openstaand bedrag stond. Maar dat klopte want levering was niet compleet. Neem aan dat jullie dat ook kunnen zien dat het nog niet compleet binnen is?

A. de Jong

Een fijne ervaring, erg goed geholpen en een zeer snelle levering.

Goed advies en al tijd goed bereikbaar op alle fronten.

Y.J. Wielhouwer

Een luisterend oor naar de wensen die je hebt. Meedenken en een goed advies geven.

Goede uitleg.

Patty Korringa

Ik heb een hele goede ervaring met pronto. Eerst met het kopen van een tafel showroommodel, die ter plekke uit elkaar gehaald werd en geholpen de auto in. Daarna nog x teruggegaan en barkrukken... Ik heb een hele goede ervaring met pronto. Eerst met het kopen van een tafel showroommodel, die ter plekke uit elkaar gehaald werd en geholpen de auto in. Daarna nog x teruggegaan en barkrukken besteld. Heel fijn geholpen door een wat oudere medewerker met een grap en een grol. Dacht goed mee en we konden de spullen ophalen in Barendrecht, zodat ze op de gewenste datum 31 december in huis waren. Enige aandachtspunt een betalingsmogelijkheid met creditcard. Het gaat vaak om wat grotere bedragen en dan is het prettig dat dit met creditcard kan. Ik was verrast dat het niet kon, maar gelukkig was daar mijn moeder om te hulp te schieten.

Service bij het leveren van showroommodellen. Meedenken met klant en plezier!

Mogelijkheid tot betaling met creditcard.

Marjolein

Fijne ervaring! Aardig personeel, ook in het magazijn.

Prettig contact

Brosi Transport Service

Goed en prima en je wordt netjes geholpen.

ja

zo laten prima

Kerschgens

Personeel is aardig en bekwaam Deskundig advies nemen de tijd

Ja ze luisteren goed naar wat je zoekt, en bieden verschillende mogelijkheden

Edith kromhout

Zeer fijn en prettig bedrijf met mooie meubels voor betaalbare prijzen.

Vriendelijk personeel en mooie overzichtelijke winkel.

Heb ik niet! Alles verliep volgens plan. Kon het afhalen van de meubels zelf regelen en een aanhanger kosteloos huren voor 2 uur.