M v Mourik

Prima. netjes geholpen tijdens de aankoop

een onderdeel moest opnieuw besteld worden. Dit is prima geregeld en op onze mail werd keurig gereageerd door patrick
En bij het afhalen werd er netjes op ons gewacht terwijl het toch al bijna...
En bij het afhalen werd er netjes op ons gewacht terwijl het toch al bijna sluitingstijd en weekend was.

nee. niet zo snel

We hebben de bank en een loveseat via de pronto gekocht. Tevreden over de kwaliteit

Mooie meubels

De bank hebben we gekocht in Gouda september 2018, hier vond ik de klantvriendelijkheid matig. Offerte was opeens niet geldig meer, de toenmalige werknemer had het niet goed gemaakt. Maar daar... De bank hebben we gekocht in Gouda september 2018, hier vond ik de klantvriendelijkheid matig. Offerte was opeens niet geldig meer, de toenmalige werknemer had het niet goed gemaakt. Maar daar konden wij als klant natuurlijk niks aan doen. De bank was na haar berekening ook opeens 500 euro duurder. Toen ik de offerte liet zien had ze opeens de prijs verkeerd berekend en kon die na veel zeuren naar beneden. Het is dat we de bank graag wilden hebben, anders had ik hem zeker niet gekocht.

In november 2018 een loveseat besteld in Pronto Utrecht. Goede service en nu was alles wel goed geregeld.

Verbeterpunt: Pronto Gouda wat klantvriendelijker maken. Vooral de manager ze kan het wel het meeste gebruiken

Tip: jammer dat jullie weinig aanbiedingen hebben. Er kan ook weinig met de prijs gedaan worden. Daarom hebben wij onze eetkamerstoelen maar ergens anders besteld

Goed, alleen het zelf ophalen van de spullen vind ik niet oke.

We zijn goed advies gehad

Het zelf ophalen, of laten brengen zou een stukje service moeten zijn.

Jan

Goed hoor. Je kut rustig rondlopen, zonder dat elke keer iemand vraagt of je geholpen
wilt worden.

Nee , niet echt

Jammer dat je bezorgkosten moet betalen, ook als je voor 600 euro besteld!
Dat geeft te denken.; ga ik daar ooit nog naar toe!!

g.d.stolk

Dienstverlenend en accuraat

goed en duidelijk advies

J. de Ru

Ontvangst prima

Goed advies. Er werd meegedacht. Personeel nam de tijd om alle aspecten door te nemen.

Het zou goed zijn dat je als klant erop gewezen wordt dat in andere vestigingen van Pronto een bepaald artikel wel op voorraad is. ik vind dit een gebrek aan service. Nu duurt de levertijd van een... Het zou goed zijn dat je als klant erop gewezen wordt dat in andere vestigingen van Pronto een bepaald artikel wel op voorraad is. ik vind dit een gebrek aan service. Nu duurt de levertijd van een artikel 8 weken, terwijl het elders op voorraad is.

Prima bedrijf, veel op voorraad.

Veel artikelen op voorraad, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Jammer dat je zelf de bestelling moet ophalen. Je kunt wel laten bezorgen, maar het bezorgtarief is naar verhouding dan wel weer zéér hoog.

We werden goed en geduldig geadviseerd. Fijne bank gekocht.

Hanneke

Prima! Bij het in elkaar zetten van een talon tafeltje bleek er een schroefje niet goed te zijn. Na een telefoontje stond er direct een ander tafeltje klaar.

Het is een mooie winkel met diverse stylen

Mij viel op dat de verkoopsters in kluitjes bij elkaar stonden om gezellig met elkaar te babbelen. Dat kan en is geen probleem maar zodra er klanten zijn wel aan het werk meteen en laten merken dat... Mij viel op dat de verkoopsters in kluitjes bij elkaar stonden om gezellig met elkaar te babbelen. Dat kan en is geen probleem maar zodra er klanten zijn wel aan het werk meteen en laten merken dat jullie ze hebben gezien en er aandacht aangeven

Ervaring was goed, goed geholpen bij het kiezen van de bekleding van mijn bank. Ook de 2e keer toen ik andere meubels kocht ben ik deskundig geholpen. Bij mijn levering van mijn bank waren helaas de... Ervaring was goed, goed geholpen bij het kiezen van de bekleding van mijn bank. Ook de 2e keer toen ik andere meubels kocht ben ik deskundig geholpen. Bij mijn levering van mijn bank waren helaas de verkeerde poten geleverd maar dit is door Pronto snel en goed opgelost!

Uitstraling winkel
Deskundigheid personeel.

Overzichtelijker maken wat de opties zijn bij meubels
Geen bezorgkosten rekenen (service van maken)