Pronto heeft mooie meubels met veel verschillende opties (ben erg tevreden met mijn nieuwe bank), maar de communicatie kan stukken beter. Ik moest namelijk steeds zelf weer bellen als iets... Pronto heeft mooie meubels met veel verschillende opties (ben erg tevreden met mijn nieuwe bank), maar de communicatie kan stukken beter. Ik moest namelijk steeds zelf weer bellen als iets onduidelijk was. Zo had ik geen idee of mijn aanbetaling goed was gegaan, kreeg ik geen bericht over de restbetaling, kreeg ik niets te horen over de leverdatum tot de dag zelf en werd er slecht (of zelfs niet) gecommuniceerd over de bezorging. Dit laatste verliep wel via een extern bedrijf (door Pronto geregeld), maar Pronto had hen niet doorgegeven wanneer de bank geleverd moest worden, dus ik heb de hele dag voor niks zitten wachten. Vervolgens moest ik van Pronto zelf maar contact opnemen met het leverbedrijf, terwijl het hun eigen contact was (en ik dus niet eens contactgegevens had). Vervolgens opnieuw een leverdatum afgesproken met Pronto en specifiek om een bevestiging gevraagd, weer niks ontvangen. Nu de bank er is ben ik tevreden, maar de weg er naartoe had anders gekund.

Mooie meubels met veel opties, zodat je alles precies zo kunt uitkiezen zoals jij het wilt.

De communicatie moet beter. Stuur een bevestiging van zaken zoals betaling en van gemaakte afspraken en houdt je klanten op de hoogte van de status.

Anoniempje88

Mooie meubels, goede service

Eerlijke communicatie

Gratis bezorgservice

Mooie meubels gekocht en wij voelen ons echt klant bij Pronto.
Zeer vriendelijk personeel!

Super klantvriendelijk die met je meedenken en goed advies geven.

Bert kulik

Beschadigde stoelen. Mailtje gestuurd met foto naar service afdeling. Snel bericht terug. Kon stoelen zonder problemen omruilen in magazijn.

Annemieke van Doorn,

Leuke sortering en fijne meedenkende medewerkster.

Patricia

Wij hebben een hoekbank gekocht met extra versteviging. In de winkel goed en netjes geholpen. Na iets meer dan een jaar begon de bank bij de naden slap te worden en te vervormen. Wij hebben dit... Wij hebben een hoekbank gekocht met extra versteviging. In de winkel goed en netjes geholpen. Na iets meer dan een jaar begon de bank bij de naden slap te worden en te vervormen. Wij hebben dit gemeld en Oranje Repair is tot 2x toe langs gekomen om te kijken of er iets aan gedaan kon worden. 1 x zijn de touwtjes aangetrokken wat geen resultaat opleverden, en de 2 x hebben ze de stof los gemaakt en opnieuw er omheen gedaan, resultaat, het is nog lelijker geworden. Na maanden van mail contact is hun uiteindelijke uitspraak, dat het probleem een gebonden eigenschap is van het product dat wij gekocht hebben. Deze reactie hebben wij 2 x gekregen nadat wij hier natuurlijk niet mee akkoord zijn gegaan. Afgelopen week in de winkel in Utrecht geweest en aan een vriendelijke verkoper het probleem voorgelegd en foto's van onze bank laten zien. Hij reageerde dat dit er inderdaad lelijk uitziet. Hij heeft ons beloofd dat hij de firma Oranje repair zou bellen om te kijken of hij nog wat voor ons kon betekenen. Netjes terug gebeld met helaas de mededeling dat er niets aangedaan kon worden volgens Oranje Repair. Dus daar zitten we dan, op een bank die lelijk geworden is na iets meer dan een jaar, en Pronto wonen doet helemaal niets meer voor ons. Wij zijn zeer teleurgesteld in dit bedrijf.

Het verkoop praatje

Veel meer hun best doen met klachten van de klanten en de klachten serieus nemen.

Erg goed! Hele leuke hulp gehad van de dames . Was super geslaagd

Medewerkers komen bieden hulp aan en namen de Tijd om met ideeen te komen waardoor ik echt geïnspireerd werd

Chanty

Goede ervaring wordt goed leuk en vriendelijk geholpen

Marion Prozee

Toen ik de meubels bij pronto bestelde, waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Maar ik ben nu hevig teleurgesteld. Omdat toen mijn meubels door de bezorger thuis geleverd zouden worden, lag ik in... Toen ik de meubels bij pronto bestelde, waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Maar ik ben nu hevig teleurgesteld. Omdat toen mijn meubels door de bezorger thuis geleverd zouden worden, lag ik in het ziekenhuis, mijn moeder was bij mij thuis om te helpen met de dpullen. Alles is geleverd, behalve de bank. Ik heb pronto hierover geïnformeerd, maar die zei, dat ik nogmaals de bezorgkosten moet betalen + voor de tweede man die zou helpen. Pronto wil verder niet mee werken, waardoor ik mijn bank nog steeds niet heb. Zoals u hopelijk begrijpt, ben ik hevig teleurgesteld

Sterke punten van pronto is het deskundig advies, maar de afhandeling vind ik zeer slecht

De klant is koning.

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Mevrouw Prozee,
Beste Mevrouw Prozee,
U heeft betaald voor 1 man bezorging dat is ook ook duidelijk verteld en dat u mee moest helpen tillen daar bent u akkoord meegegaan en dat was toen geen probleem, de bank heeft u geweigerd toen de bezorger bij u was, er kon niet worden mee getild, de bezorgen kan het niet alleen doen uiteraard.
Aangezien u de bank geweigerd heeft en de rest van de meubels wel geaccepteerd heeft , en u uiteraard de bank ook wilt hebben zult u indd voor 2 man moeten betalen.
Jammer dat het zo gelopen is maar Pronto is hier dan ook niet verantwoordelijk voor omdat u hier zelf heeft voor gekozen.
Pronto Utrecht

M den Besten

Mooi bedrijf en door uw medewerkster leuk en gemotiveerd te woord gestaan.

Personeel vriendelijk

Niet echt. Misschien iemand bij de receptie/ ontvangst die je welkom heet. Nu bijna niemand van personeel gezien. Heekenbaarheid personeel