C.M. van Boom

Prima geholpen. Zeer vriendelijk.

Prijs-kwaliteitverhouding prima

Had gebeld met Utrecht omdat achteraf tv meubel te groot was (gekocht op plattegrond nieuwbouw woning ) of ik hem (binnen 14 dgn) om kon ruilen voor kleinere (zonder terugbetaling prijsverschil).... Had gebeld met Utrecht omdat achteraf tv meubel te groot was (gekocht op plattegrond nieuwbouw woning ) of ik hem (binnen 14 dgn) om kon ruilen voor kleinere (zonder terugbetaling prijsverschil). Men zou mij terugbellen hierover. Nu 3 dgn later nog niks gehoord.

Janny Worrell

Heel goed!
Erg blij met m'n nieuwe bank!

Goed en uitgebreid advies

Nee!

T. Licher

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Pronto Utrecht. Na een faillissement van Pronto Almere zijn wij bij Pronto Utrecht terecht gekomen. Wij hebben maanden moeten wachten voordat wij wisten dat... Wij hebben zeer positieve ervaringen met Pronto Utrecht. Na een faillissement van Pronto Almere zijn wij bij Pronto Utrecht terecht gekomen. Wij hebben maanden moeten wachten voordat wij wisten dat de bestelling opnieuw geplaatst, overgenomen kon worden en Pronto Utrecht heeft ontzettend zijn best gedaan om de levering te versnellen. Dit is ook gelukt en daar zijn wij blij mee.

Duidelijkheid, bovenal gaven ze ons het gevoel, na al die afwachtende onzekerheid, "het komt goed".

Wolf

Leuk en net bedrijf alleen aflevering kan iets sneller wel goede personeel bij het ophalen mooie service

Goede begelijding

Liefst geen lange wacht tijden meer vond 11 weken wel wat erg lang

Fijne winkel om te shoppen alles netjes opgesteld ook fijn personeel niet opdringerig en staan voor je klaar.

Bij het ophalen van de gekochte goederen was alles netjes ingepakt.

Fam: Dielissen

(Bewerkt)

Slecht, wij kregen de bezorging 4 uur later die dag dan was afgesproken,
Slecht, wij kregen de bezorging 4 uur later die dag dan was afgesproken,
De meubels werden door overigs twee heel aardige jongens naar binnen gesjouwd die duidelijk te klein en licht gebouwd waren voor dit werk.
Het lukte ze bijna niet en moesten ervan een halfuur bijkomen, bij het open maken bleek het een verkeerde zending te zijn voor een ander klant bestemt.
De twee jongens wisten niet goed wat te doen met deze manco en ik ben toen maar zelf gaan bellen met Pronto Wonen en kreeg daar te horen dat het adres is verwisseld en een andere auto met onze meubels in Nieuwegein stond te lossen.
Afijn de bezorgers die verkeerd in Nieuwegein stonden te lossen waren uit eindelijk zeer snel bij ons met de door ons bestelde meubels en die zijn door hun bij ons naar binnen gepropt. Een van de twee bezorgers was heel netjes maar de andere, de chauffeur/bezorger juist zeer onbeschoft, tegen over ons maar nog meer tegen over zijn eigen collega die duidelijk moeite had om de zware meubels te tillen, en daarom werd afgesnauwd door zijn collega als een grote slappeling.
Wij hadden al tegen de twee bezorgers gezegd dat i.v.m. een 4 persoons-- zitbank die bij de meubels zat, het misschien handiger was om deze even achterom te rijden omdat daar veel meer ruimte is en de bank gemakkelijk en recht door de achterdeur gaat zonder problemen.
De bezorger van Pronto wonen die een grote mond had zij met een zeer boze blik! ik doe het op mij manier en hij zal door u gang aan de voorkant naar binnen gaan kost wat het kost.
De hal heeft een kleine verspringing en draai waardoor de zitbank al snel muurvast kwam te zitten, de grote en zware uitgevoerde bezorger stond toen zijn collega een kop kleiner en lichtere jongen stevig uit te foeteren.
De grotere bezorger klom toen een aantal keren schuin omhoog met zijn schoenen aan over onze nieuwe klem zittende bank en begon aan twee kanten de bank naar binnen te beuken.
Het is ze gelukt met veel duw en trek werk, de bank heeft hierdoor schade, mijn voordeur en binnen kozijnen zijn ook beschadigd dus alles bij elkaar zeer onprofessioneel.
Meubels zijn zeer mooi waarvoor bedankt, maar bezorgdienst zeer slecht.
Ook van de service afdeling van Pronto die wij hebben gebeld om de beschadigingen te komen bekijken-repareren heb ik na een telefoontje niets meer van vernomen.
Dan maar na de winkel van Pronto Utrecht gaan dachten wij om daar de gang van zaken door te nemen, maar daar leek ik wel een soort allochtoon met een taalgebrek zoals ik werd behandeld, de dame achter de desk keek mij amper aan en deed heel laconiek over het gebeuren, en had duidelijk geen zin om te praten , ik moest maar wachten op hun service afdeling waar ik nu al drie weken later niets meer van hoor. Ik vroeg haar even voor mij te bellen naar deze afdeling dat zou misschien helpen maar dat was teveel gevraagd .
Bij de aankoop in deze Pronto winkel was het duidelijk andersom, wij werden overspoeld met verkopers en teksten en het zou een duidelijk boven de middenmoot service gericht bedrijf zijn.
De mening is zeer bijgesteld door ons, nooit geen Pronto wonen meer op deze manier. Jammer hoor

Ja ze zijn heel sterk in niet meer communiceren met de klant na afleveren meubels als er problemen zijn.
Ook in de winkel was het kortaf door de winkelmedewerker achter de balie en keek mij aan met een valse blik in haar ogen

Gewoon je afspraken na komen en mensen die een klacht hebben serieus nemen en het afhandelen, niet op zijn beloop laten.

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Fam Dielissen,
Erg uw vervelend uw ervaring met het Externe vervoersbedrijf
Helaas zijn wij daar niet verantwoordelijk voor en heeft dat dan ook niets met Pronto te maken.
Ik heb...
Beste Fam Dielissen,
Erg uw vervelend uw ervaring met het Externe vervoersbedrijf
Ik heb uw klacht doorgezonden naar het Externe vervoersbedrijf en die heeft inmiddels al contact met u gehad.
Pronto Utrecht

Yeganeh

Goed geholpen

Nat

JM

Leuke collectie

Winkel was wat rommelig

Prettige bediening en mooie eetstoelen gekocht voor een schappelijk prijs

Mooie spullen e groot assortiment voor een betaalbare prijs

N.v.t. ga zo door

Wim

Goed en deskundig advies veel keus en lekkere koffie.

Meerdere meubels gekocht een salontafel was krom en werd binnen een week vervangen.