Wij hebben een heel prettig gevoel bij dit bedrijf. Fijne behandeling, en goede service. ook telefonisch.
Bij het afleveren van de meubels is alles heel goed verlopen.

Goede service

super geholpen door verkoper.

zo door gaan

Overbeek

Mooie, sfeervol ingerichte winkel

Dat de verkoopster nog precies wist wie ik was toen ik voor de aanschaf terug kwam. Ze was oprecht geïnteresseerd. Knap ook hoe deze dame haar weg vond met de laptop. Iets waar ze niet mee was... Dat de verkoopster nog precies wist wie ik was toen ik voor de aanschaf terug kwam. Ze was oprecht geïnteresseerd. Knap ook hoe deze dame haar weg vond met de laptop. Iets waar ze niet mee was opgegroeid.

Nee hoor

L. van Dijk

Wij hebben in een ander Pronto filiaal ons bank besteld. Dit filiaal ging failliet. Na enkele maanden wachten met minimale informatie en communicatie, heeft Pronto Utrecht onze order overgenomen.... Wij hebben in een ander Pronto filiaal ons bank besteld. Dit filiaal ging failliet. Na enkele maanden wachten met minimale informatie en communicatie, heeft Pronto Utrecht onze order overgenomen. Pronto bleef vragen om begrip voor de situatie maar helaas stond er geen enkele compensatie naar ons als klant voor deze situatie waar wij zeker begrip voor hadden en hebben. Vervolgens is de bank (die al die tijd bij de fabriek al klaar bleek te zijn) geleverd via Pronto Utrecht. Bij aflevering, wat zeer correct verliep dankzij de chauffeur, bleek dat het motortje die in de bank zit niet werkte. Wederom contact moeten opnemen. Er zou een monteur komen. Na een week wachten, nog geen nieuws dus wederom zelf contact gezocht. Ons casus was in behandeling genomen we zouden snel wat horen. Nu, weer 3 weken verder, is er een monteur geweest die de motor heeft gerepareerd. We zijn een halfjaar verder en ons bank staat nu. Hij voldoet aan onze verwachtingen en we zijn dan ook blij met onze keuze maar weer iets kopen bij Pronto zal ons niet snel gebeuren.
Communicatie en klant gericht werken is niet wat bij Pronto hoog in het vaandel staat. De medewerkster van Pronto Utrecht geeft alle begrip te hebben voor ons maar niks te kunnen doen omdat het vanuit het hoofdkantoor niet is toegestaan. Misschien moeten de mensne van het hoofdkantoor eens in de winkel komen staan!

veel keuze

Communicatie en klantvriendelijkheid/klantgerichtheid
Communicatie en klantvriendelijkheid/klantgerichtheid
Hopelijk blijft de kwaliteit van onze bank goed en hoeven wij geen gebruik te maken van onze garantie, ik ben nog niet overtuigd maar de tijd zal het mij leren.

Kuiper

Aardig, behulpzaam personeel. Goede prijzen en kwaliteit. Bij bestelling was een onjuiste leveringstermijn gegeven, waardoor 3 weken langer gewacht moest worden. In verband met het wegdoen van de... Aardig, behulpzaam personeel. Goede prijzen en kwaliteit. Bij bestelling was een onjuiste leveringstermijn gegeven, waardoor 3 weken langer gewacht moest worden. In verband met het wegdoen van de oude meubels was dat zeer vervelend. Compensatie kwam niet ter sprake.

Aardig en behulpzaam personeel. Goede prijzen en kwaliteit.

Realistischere leveringstermijnen communiceren met de klant en ook de schuld op je nemen als dit onjuist is gecommuniceerd.

Fijne winkel, fijne deskundige medewerkers

Super fijne verkoopster! Echt warm en persoonlijk. Zal zou weer iets bij Pronto Utrecht kopen.

Geen.

Nick Van der meer

De bank gevonden die wij zochten. Medewerkster die tot 3 x toe de prijs veranderende door rekkensom fout wat minder prettig....

Prijs berekenen niet fout doen

Angel

Mijn ervaring met Pronto Utrecht was niet echt top.
De verkoopster had mij niet goed voorgelicht over de levertijd.
En heb 3 maanden moeten wachten op de bestelde bank.
Mijn eigen...
Mijn ervaring met Pronto Utrecht was niet echt top.
De verkoopster had mij niet goed voorgelicht over de levertijd.
En heb 3 maanden moeten wachten op de bestelde bank.
Mijn eigen bank al op tijd weggedaan dus zat ik voor een lange tijd op een tuinstoel.
Ik ben op een gegeven moment naar de winkel gegaan om met de shopmanager te praten.
Ik was op mijn strepen gaan staan.
Een week later dat was precies de laatste dag dat ik ervan af kon zien weer naar de winkel.
Dezelfde dag werdt de bank bezorgd.
Dus toen ineens kon het wel op de laatste dag.Vreemd...
Ze zijn me iets tegemoed gekomen door de afleverkosten te betalen.
Maar op zijn minst zou ik mijn klant een gevulde cadeaubon schenken.
Klant is en blijft koning.
Jullie maken reclame op tv
Alles snel in huis
3 maanden is bij mij niet snel!!

Slecht voorgelicht door verkoopster

Klanten beter voorlichten
Over het bezorgen en over het product.
Eenmaal besteld hoor ik achteraf dat er verschillende poten te krijgen waren en dat er ruim 200 soorten stof op kon.

Reactie Pronto Wonen Utrecht:

Beste Mevrouw Makantantanis,
Jammer dat de levertijd niet goed doorgeven was. door de verkoopster
Beste Mevrouw Makantantanis,
Jammer dat de levertijd niet goed doorgeven was. door de verkoopster
Ik heb uw denk ik wel naar alle tevredenheid geholpen en tegemoet gekomen waar ik kon,
ik hoop dat u veel plezier heeft van uw bank.
Patrick

D.Smit, Nieuwegein

Prettige zaak

Huisman

Mooie meubels alleen geen service als je meubel al na 2 maanden kapot is.

?