Bij de aankoop keurig en netjes geholpen en de levering was binnen de gestelde tijd .
Bank keurig bij mij thuis afgeleverd en voldoet prima aan mijn wensen.

Er werd goed de tijd genomen en een goed advies gegeven bij de aanschaf van de bank.

Ga zo door !!!

Henry

Prima, goede service. Duidelijk uitleg en voorwaarden. Kennis van zaken.

Patrick heeft van begin tor einde alles gevolgd en ons geïnformeerd.

Geen.

Fonke

Tot op heden alles prima geleverd nog wachten op hoektafel en lamp

Heel vriendelijk personeel in utrecht

Fijne winkel, ruime keuze, er werd ruim de tijd genomen tijdens onze aankoop

Levertijden op labels komen niet overeen met de werkelijke levertijd

We hadden al eerder wat bij een Pronto winkel gekocht. En dat was goed bevallen.

Mooie spullen

A. Nietveld

Zeer goede service bij het ophaal adres. We zijn zeer tevreden.

E.saraber cj

Bij het bezoek aan de winkel werden wij plezierig geholpen, koffie en een uitgebreide informatie met mogelijkheden, deskundig en fijn, ook werd direct meegedeeld dat de wacht tijd lang zou zijn. ( 9 )

Bij het afhalen aan het magazijn ook direct geholpen en mee gedacht over het vervoer . 9

Nee gewoon zo door gaan

Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door het personeel die je eerst even rustig rond laten kijken. Als je vragen hebt hebben ze overal antwoord of een oplossing voor en je wordt vriendelijk... Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door het personeel die je eerst even rustig rond laten kijken. Als je vragen hebt hebben ze overal antwoord of een oplossing voor en je wordt vriendelijk geholpen.

De service is goed en ze houden je goed op de hoogte als je wat besteld hebt wanneer de levering zal zijn.

De inrichting van de winkel zelf kan wat overzichtelijker zodat elk product tot zijn recht komt.

Heel leuk assortiment en verrassend veel keus.

Ruime keus in elke prijsklasse

Kortere wachttijd zou echt schelen

Mooie produkten voor een mooie prijs

Kennis van zaken en goede tips