Mirjam

Plezierig

Ervaren personeel, behulpzaam!

Geen verbeterpunten

Bas Kwakman

In eerste instantie hebben wij bij Pronto onze eetkamerstoelen gekocht. Door de prima service, ruime keuze en goede prijs-kwaliteitverhouding zijn wij terug gekomen en hebben wij ook onze kasten bij... In eerste instantie hebben wij bij Pronto onze eetkamerstoelen gekocht. Door de prima service, ruime keuze en goede prijs-kwaliteitverhouding zijn wij terug gekomen en hebben wij ook onze kasten bij Pronto aangeschaft.

Door de ruime keuze van meubilair hebben wij kasten en stoelen kunnen aanschaffen die precies aansloten bij onze smaak. Tijdens het koopproces werden wij voorzien van goed advies, de verkoper was... Door de ruime keuze van meubilair hebben wij kasten en stoelen kunnen aanschaffen die precies aansloten bij onze smaak. Tijdens het koopproces werden wij voorzien van goed advies, de verkoper was hierbij niet opdringerig, maar nam de tijd voor ons. Zo werden verschillende stoelen naast elkaar gezet, zodat wij uiteindelijk een goede keuze konden maken.

Persoonlijk vind ik het vrij donker in de winkel, dit is misschien gezellig, maar niet vergelijkbaar met mijn woning.

peter molenaar

Heel goed

verkoper heel goed

het is prima

Greetje Tol

Er werd veel tijd geïnvesteerd om de juiste bank te vinden die voldeed aan mijn wensen

Uitstralen van rust en tijd naar de klant

nee

Waronne

Goed alles was prima geregeld

Goed klantcontact

Hoe wit

Mooie woonwinkel

Goede uitleg en geduld niet opdringerug

Marcel Steur

Mooie overzichtelijke en ruim opgezette zaak.

Prima gedegen advies gehad wat uiteindelijk leidde tot aanschaf van nieuwe stoelen.

Het was warm...

Helen Rook

Hele goede ervaring met Pronto Wonen Volendam. Zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk en perfecte service.
Een week na levering bellen ze nog even of alles goed is verlopen en of je tevreden bent. Top service

Geen verbeterpunten