M. Stein

Zeer positief, van begin tot eind.

Goed advies

Zou er niet één weten

Nvt

Uitstekende verkoopster, niet te opdringerig. Prima afgeleverd ook

Klantvriendelijk, betrouwbaar

Nvt

André Bink

Prettige zaak, goed advies, behulpzaam

Meedenken in oplossingen en service verlening.

Koffie machine met capucino mogelijkheden aanschaffen?

Anouk

Goede ervaring

Heel vriendelijk personeel.
Goed geholpen.

Lida Schilder

Vriendelijk en behulpzaam

Sanne Simons

Positief

Vriendelijk personeel en producten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding

Ondanks dat we een afspraak hadden moesten we redelijk lang wachten tot dat we geholpen werden

Jo

Ik ben uitstekend door Tom geholpen bij het samenstellen van de bank. Het kwam niet over als een verkooppraatje, maar daadwerkelijk advies over alle verschillende mogelijkheden.

De diepgaande kennis over de producten en klantvriendelijkheid zal voor mij de toeslaggevende factor zijn om Pronto aan te bevelen.

Het pinnen en betalen ging uiteindelijk niet helemaal goed. Ik heb drie keer aangegeven dat het bedrag daadwerkelijk van me rekening is afgeschreven maar werd wederom om bevestiging gevraagd.... Het pinnen en betalen ging uiteindelijk niet helemaal goed. Ik heb drie keer aangegeven dat het bedrag daadwerkelijk van me rekening is afgeschreven maar werd wederom om bevestiging gevraagd. Uiteindelijk lag dit probleempje ook intern... Concreet: kijk eerst wat je intern kunt vinden en oplossen en dan pas de klant bellen.

Het afhalen heb ik neutraal beoordeeld. Niet iedereen heeft namlijk de mogelijkheid om een bank van 4 meter op te kunnen halen. De mogelijkheid tot het laten leveren heeft met grote meubels ook zeker mijn voorkeur.

D. Dahmes

Uitstekend

Rustig winkelen, personeel geeft alle ruimte en heeft alle tijd voor de klant. Geen gehaast gedoe

Geen verbeterpunten kunnen vinden.

Koops

Vriendelijke en meedenkende werknemers

Toegankelijk,uitnodigende winkel. Medewerker geduldig met inlevingsvermogen

Ga zo door!

Jacob Kaars

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop bij Pronto Wonen Volendam,wij kregen een goed advies en antwoorden op onze vragen

Een goede presentatie over onze aankopen

??????????