Kras

Goede service

Netjes verpakt

Bijbehorende tekening bij showroom verkoop.

Richard

Wij hebben een bankstel gekocht bij pronto Volendam

netjes geholpen, erg tevreden

er was een pootje afgebroken onder het bankstel.

Angela

Ik word altijd vriendelijk geholpen

Snelle levering en leuke prijzen

Ik kan geen verbeterpunten bedenken

Lindsay

Fijn geholpen, goed de tijd genomen en duidelijke berekening van hoe groot de bank is en meedenken over de mogelijkheden.

Klantvriendelijk en enthousiast

Bij het ophalen van de bank miste ik hetzelfde enthousiasme. Wel klantvriendelijk geholpen, maar voor m’n gevoel was het ‘ff snel betalen en ophalen’. De dames bij het magazijn waren ook erg... Bij het ophalen van de bank miste ik hetzelfde enthousiasme. Wel klantvriendelijk geholpen, maar voor m’n gevoel was het ‘ff snel betalen en ophalen’. De dames bij het magazijn waren ook erg vriendelijk en behulpzaam.

P. D. Walvis

Goed advies en goede service. Wij zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat, de bank zit heerlijk en staat mooi in ons nieuwe huis.

De bank was er iets eerder dan de ingeschatte levertijd, dit was erg fijn.

Het contact over een wijziging van de maat van de bank verliep iets stroef, maar is wel goed opgepakt.

Behulpzaam en vriendelijk, denkt met de klant mee. Fijn dat de verkoper nog nabeld om te vragen of alles in goede orde ontvangen is?

Vriendelijk en behulpzaam

Marcel

Prima ervaring, snelle service n prima aflevering

Afwikkleing

Geen punten

Conny

Mooie winkel

Vriendelijk en kundig

Valk

Heel fijn geholpen met het kiezen van een bank.

Goede tip om de bank met pootjes te verhogen , we zijn namelijk allemaal lang.

Schenk

Wij werden in de sfeervol ingerichte winkel zeer prettig en deskundig geholpen. Er werd ook rekening gehouden met onze persoonlijke wensen m.b.t. de te leveren meubels.

Deskundige medewerkers, klantvriendelijk.

Gezien de afhaalformule van Pronto, zou ik als tip willen meegeven om in de toekomst meer aanhangers aan te schaffen. Eén aanhanger is wat weinig als meerdere klanten rond dezelfde datum hun meubels... Gezien de afhaalformule van Pronto, zou ik als tip willen meegeven om in de toekomst meer aanhangers aan te schaffen. Eén aanhanger is wat weinig als meerdere klanten rond dezelfde datum hun meubels op willen komen halen. Wellicht is een goedkopere/gratis bezorging ook een idee, daar niet alle klanten de beschikking hebben over een trekhaak.