We komen regelmatig even langs om in de mooie winkel te kijken, ideeen op te doen en wat moois te scoren. Dat laatste lukt bijna altijd.

Mooie showroom, klantvriendelijk, gastvrij en netjes.

Ik zou niet weten wat, alles naar wens.

Leuke winkel! Prima en vriendelijk geholpen!!

Meubels voor een goede prijs.

Ervaring is goed anders hadden we er geen bank gekocht

Goede en duidelijke uitleg over de mogelijkheden.

Snoek

Prettig geholpen

goede uitleg over transport van de te leveren producten

zou het niet weten

Nico Beers

Na een oriëntatie hebben we de definitieve keuze gemaakt. Daarbij werden we uitstekend geïnformeerd en dat wekte vertrouwen.

De ervaren medewerker dacht mee met onze wensen. Zo konden we een weloverwogen keuze maken. Door de samenwerking met Tase Wonen kon de bank gelijktijdig worden thuisbezorgd met de andere bestelde... De ervaren medewerker dacht mee met onze wensen. Zo konden we een weloverwogen keuze maken. Door de samenwerking met Tase Wonen kon de bank gelijktijdig worden thuisbezorgd met de andere bestelde meubels. Vandaar dat afhalen hieronder 10/10 heeft gekregen.

Dat betreft niet de dienstverlening maar de uitstraling van de winkel: nogal vol en een beetje rommelig.

Eerlijk en betrouwbaar

Eerlijk en betrouwbare medewerkers

Gratis brengen of tegen een kleine vergoeding van bv 10 euro ipv 60 euro door de buurman 😉

Leuke winkel met veel meubels voor een goede prijs.

Klantvriendelijk, winkel heeft een goede uitstraling.

Levertijd duurde bij sommige meubels te lang.

Ria Klok

Prima en vriendelijk geholpen

Snelle service

Ik was op zoek naar een kussen. Ik ben heel goed geholpen door een jongeman Tom. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd en nu slaap ik weer goed zonder dat ik last krijg van mijn nek.

De verkoper liet mij eerst rustig even zelf rond kijken. Daarna toen hij zag dat ik hulp nodig had kwam hij meteen aan. Dit vond ik heel prettig. Vooral de vriendelijkheid waarmee ik geholpen ben... De verkoper liet mij eerst rustig even zelf rond kijken. Daarna toen hij zag dat ik hulp nodig had kwam hij meteen aan. Dit vond ik heel prettig. Vooral de vriendelijkheid waarmee ik geholpen ben maakt mijn aankoop nog leuker.

Ga zo door.

Heel fijn geholpen door Monique, totaal niet opdringerig. Leuke collectie voor aantrekkelijke prijzen.

Ga zo door!!