Wendy

Fijne winkel, groot assortiment, voldoende parkeerplek en fijn geholpen door een dame die goed met ons meedacht.

Groot assortiment, fijne behulpzame maar niet opdringerige verkopers.

Misschien meer bezorg mogelijkheden

Goede ervaring met pronto wonen in Volendam. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd er samen met mij gekeken naar een bank naar mijn wensen. Naast goed advies en alle tijd die zij voor mij had(... Goede ervaring met pronto wonen in Volendam. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd er samen met mij gekeken naar een bank naar mijn wensen. Naast goed advies en alle tijd die zij voor mij had( Monique) gemaakt was het ook gewoon hartstikke gezellig. Het plezier straalt af van het team en vooral ook onderling.

Deskundig advies
Professioneel
Snelle leveringen

Communicatie van aankoopbevestiging. Nu heb ik zelf achter een bevestiging van de bestelling moeten bellen.

Communicatie betaling. Nu heb ik zelf gevraagd hoe wij het moesten regelen...

Communicatie betaling. Nu heb ik zelf gevraagd hoe wij het moesten regelen qua betaling. Dit had per mail ook even gecommuniceerd kunnen worden

Perry

Prettig en deskundig advies. Snelle reactie op gestelde vragen.

Deskundigheid, zakelijk en empathie.

Vriendelijk geholpen en ook deskundig. Heel duidelijk in wat mogelijk is en goed luisterend naar de wensen.

Klantvriendelijk

Veel keus je wordt erg goed geholpen prachtige meubels we hebben prachtige tafel gekocht voor hele mooie prijs

Betaalbare prijzen voor erge mooie meubels

Meer reclame maken

Paul

Plezierig en deskundig geholpen

Prettige sfeer, opstelling meubels smaakvol. Er werd ruim de tijd voor ons genomen.

Lucas

Oké

Breed assortiment door samenwerking met andere meubekzaken

Betere samenwerking tussen andere bedrijven onder het zelfde dak. Vooral in op de hoogte zijn over de andere gekochte producten. Daarnaast een check uitvoeren op de te leveren producten. Heb... Betere samenwerking tussen andere bedrijven onder het zelfde dak. Vooral in op de hoogte zijn over de andere gekochte producten. Daarnaast een check uitvoeren op de te leveren producten. Heb namelijk een beschadigd stoelpoot mee gekregen. Tot slot een onterechte snelle levertijd genoemd. Producten waren er pas 4 weken na beloofde levertijd.

Wij hebben het geheel als prettig ervaren. Niet opdringerig en gedegen advies.

Klantenservice en duidelijkheid.

Ik vind het concept van afhalen, of een externe bedrijf benaderen voor het afhalen en plaatsen niet echt meer passen bij deze tijd. Dit zal op voorhand waarschijnlijk wel goed gecommuniceerd zijn.

Dirkje

Goede begeleiding bij de keuzemogelijkheden, vriendelijk personeel.

Vriendelijkheid, goede uitleg hoe het werkt bij de diverse keuzes.

Bij de bestelling werd aangegeven levertijd 4 weken. Dit werden er 10. Dat was voor ons niet zo'n probleem maar kan dit wel zijn voor andere klanten.

Uitstekend. Wij kopen er graag. Regelmatig betaalbare meubelen en interesse wat de klant zoekt.

Aandacht voor de klant en goede service.