Tristan Rohner

Prettig geholpen bij keuze van buffetkast.

Meedenken bij aanschaf buffetkast en eventuele alternatieven

Geen transport bij een kast. Voor dergelijke meubels voor deze prijs vindt ik dat dit service vanuit de winkel dient te zijn.

L. tol-Bont

Ik heb tot nog toe goede ervaringen met Pronto.

Erg geduldig en goed geholpen want ik heb in alle bankstellen gezeten.

Weet ik niet.

Duidelijk over prijzen
Aardig personeel
Goeie service

Ga zo door.
Zal zeker nog een keer wat bij jullie aanschaffen

familie W. Visser uit Zaandam

Onze ervaring met Pronto wonen is zeer positief !

Klantvriendelijkheid en goede voorlichting door medewerkers met verstand van zaken.

Wij hebben geen verbeterpunten !

Prima.

Producten hebben veel opties. Naar eigen smaak & situatie samen te stellen.

Wanneer verkopers een groot item verkopen & De Meubeltaxi aanraden, dan wel de echte bedragen kenbaar maken.
Nu werd er gezegd dat de bezorgkosten € 35,- zouden zijn, maar het basistarief is al € 39,- + 1% van de aankoopprijs van het item.
Als we dat vooraf hadden geweten, dan hadden we dit meubel nooit gekocht!!

van brenk

Keurig geholpen, was een gezellig uitje, om daar onze spullen te kopen.
de koffie stond klaar.

dat we spontaan werden geholpen, op een ontspannen en gezellige manier, vriendelijk

zo als wij geholpen werden is het een 10

Telefonisch contact was prima

optijd geleverd

ben niet in de winkel geweest, lastig beoordelen, kon niet alles kopen vandaar een 6 en ook stond er op jullie website een andere levertijd dan uiteindelijk haalbaar was, vandaar krijgt "advies" ook... ben niet in de winkel geweest, lastig beoordelen, kon niet alles kopen vandaar een 6 en ook stond er op jullie website een andere levertijd dan uiteindelijk haalbaar was, vandaar krijgt "advies" ook een lagere beoordeling
uiteindelijk wel op afgesproken datum geleverd dus dat is prima

Spaans

Prettig.

Leuk geholpen en betaalbare prijzen.

Neen

Mevr buijs

Ben heel goed geholpen goede uitleg gekregen,
Leuk personeel.

Dat alles op maat verkrijgbaar is

Valt niets aan te verbeteren alles prima in orde

Prima geregeld, redelijke prijs, snelle levering.

Redelijke druk op de verkoop van extra diensten, zoals impregneren van de bank en verzekeringen. Snap dat alle medewerkers moeten proberen om dat soort dingen bovenop de prijs te duwen, maar ik vond... Redelijke druk op de verkoop van extra diensten, zoals impregneren van de bank en verzekeringen. Snap dat alle medewerkers moeten proberen om dat soort dingen bovenop de prijs te duwen, maar ik vond de verkoopdrang een beetje storend.