Personeel is zeer beleeft en geeft goede uitleg over je aankoop.

jan kok

Leuke ontvangst goed geholpen met het uitzoeken van diverse meubels
ongedwongen sfeer goede kwaliteit.

We zijn goed begeleid en voorgelicht op onze keuze en levertijd van de neubels.
We zijn tevreden met de meubels.

Wat wij vreemd vonden was de levering via meubel Taxi.
Hadden we nog nooit van gehoord
Zou ook niet mijn keuze zijn voor een volgende aanschaf...

R.Veen

Perfecte service, goed geholpen.

De keuze geheel aan ons zelf over gelaten. Er werd geen verkooppraatje gehouden.

Niet

Het is een prettige zaak om in te winkelen.(heel belangrijk dat je eerst zelf rustig kunt kijken)

Ze nemen ruim de tijd om alles uit te leggen, wat voor jou het belangrijkste is.

Starter

Hele fijne hulp bij het uitkiezen van onze meubels!

Fijne en persoonlijke hulp, er werd heel goed meegedacht, precies passend bij onze stijl. Er werd ons niks opgedrongen. Ook fijn dat we onze spullen in het magazijn konden stallen tot de bank er was... Fijne en persoonlijke hulp, er werd heel goed meegedacht, precies passend bij onze stijl. Er werd ons niks opgedrongen. Ook fijn dat we onze spullen in het magazijn konden stallen tot de bank er was en we de sleutel hadden!

Bezoek als zeer prettig ervaren, vriendelijke medewerker die ons uitstekend heeft geïnformeerd tijdens onze aankoop.

Vriendelijk en behulpzaam

n.v.t.

Prima geholpen leuk personeel

we wilde een tafel die er niet stond maar geen probleem er werd er een uit de voorraad gehaald en in elkaar gezet supper aardig we kregen kopie koffie en daar was de tafel ,bij het in laden van de... we wilde een tafel die er niet stond maar geen probleem er werd er een uit de voorraad gehaald en in elkaar gezet supper aardig we kregen kopie koffie en daar was de tafel ,bij het in laden van de auto prima geholpen goede ervaring die dag

Snelle vlotte service. Heel vriendelijk personeel.

Telefonisch veel kunnen regelen.

C vissie

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Weten waar ze het over hebben

Vissen

Goede ervaring .

Ze nemen echt de tijd voor je...

Het afhalen is iets minder