J klompe

Goed bedrijf prima geholpen

Helpen direct ook per telefoon

Online afhaal bij houden qua juiste datum.

Goed en Professioneel geholpen

Vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor je

Levertijd duurde langer dan verwacht. Was fijn als ik hierover eerder geïnformeerd zou worden. En niet zelf contact hierover op moet nemen

Van der Heiden

Goede kennis van zaken

Breed assortiment

Geen idee

Vriendelijke mensen. Goede service.

Houden ahum afspraken. Vriendelijkheid

Winkel vernieuwen😋

Klant

Over het hoe en wat van de meubels.

Over de bezorging, daar dat pas aan het eind verteld wordt.

Heb ik nieet

Goede ervaring

Het is daar gewoon fijn winkelen

Vind het jammer dat er niets valt af te dingen en dat jezelf je meubels moet ophalen

Reactie Pronto Wonen Wervershoof:

Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Pronto Wonen is een meeneemformule, zo houden wij de prijzen laag. Naast een gratis aanhanger of huurbus is externe bezorging... Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Pronto Wonen is een meeneemformule, zo houden wij de prijzen laag. Naast een gratis aanhanger of huurbus is externe bezorging ook mogelijk tegen een zeer nette prijs. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Wervershoof

Wisselend. Eerste contact was met jong meisje die nog niet veel wist. Later goed geholpen, wel hadden wij het idee dat er al modernere methodes zullen zijn om een bank uit te tekenen. Gebruik... Wisselend. Eerste contact was met jong meisje die nog niet veel wist. Later goed geholpen, wel hadden wij het idee dat er al modernere methodes zullen zijn om een bank uit te tekenen. Gebruik computer was hier niet

Uitleen van aanhanger om bank zelf te halen.

Sommige momenten werden we minder vriendelijk geholpen...

Fam. Schouten

Prima, goed advies

Sommige geven je aandacht en sommige laten je maar zoeken

Meteen aandacht geven bij binnenkomst, de klant geeft zelf wel aan eerst te willen zoeken. Nu ben ik 3x geweest, en alleen de laatste keer kreeg ik de aandacht

X

Gezellig met