Tijssen Hoorn

Goed en deskundig

Heeft ook de nadelen laten zien

Eindelijk niet

André Kok

Op zich redelijk tot goed, maar ze waren niet helemaal flexibel met de prijzen. Hierdoor zijn we ook naar een pronto filiaal in Amsterdam arena gegaan. Voor de rest was vooral Brit een prettige... Op zich redelijk tot goed, maar ze waren niet helemaal flexibel met de prijzen. Hierdoor zijn we ook naar een pronto filiaal in Amsterdam arena gegaan. Voor de rest was vooral Brit een prettige verkoopster om zaken mee te doen

Grote winkel en afhalen materialen ging ook prima

Iets minder stug omgaan met de prijzen

Tineke Schooneman

Prettig, dichtbij; betaalbaar ,gewoon goed

Familie schutte

Ze zijn niet opdringend als je binnenkom, ze laten je eerst rustig rondlopen en kijken, en ondertussen staan ze allert als je dan rondom kijk op zoek naar personeel komen ze naar je toe.

duidelijk weten wat ze verkopen.
en inspelen als ik ergens mee zit.

in de winkel staat heel veel, zou van ons iets minder en overzichtelijker mogen.

Veeken

Vrij veel keuze

Kwaliteit stoffen beter aangeven

Thea Schoutsen

Een aanrader.
Kwaliteit prijsverhouding is prima.
Personeel is zeer geduldig, behulpzaam en niet opdringerig.

Goed advies

w de jager

In de winkel zijn wij prima geholpen, maar bij het ophalen van de spullen zijn wij heel slecht geholpen

het ophalen moet veel beter

Frank van Drooge

Zeer vriendelijke en deskundige benadering van de klanten. Zij nemen echt de tijd voor je en leggen alles tot in de puntjes uit. Er wordt bijvoorbeeld duidelijk uitgelegd hoe stof of leer zich... Zeer vriendelijke en deskundige benadering van de klanten. Zij nemen echt de tijd voor je en leggen alles tot in de puntjes uit. Er wordt bijvoorbeeld duidelijk uitgelegd hoe stof of leer zich gedraagt en wat je er van kunt verwachten. Wij hebben er nu voor de derde keer iets gekocht en dat naar volle tevredenheid.

Het deskundige advies en zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden vinden wij een sterk punt.

Vooralsnog geen verbeterpunten kunnen bedenken.

Petra Koops

Super!! Goed geholpen en goede service. Zeker een aanrader!!

De klant wordt in zijn waarde gelaten en kan rustig rond kijken.

Tiny Pennekamp

Veel spullen gekocht bij pronto,goede service en goede kwaliteit

Leuke spullen voor een goede prijs