J.P Koeman

Goede service,deskundig advies tot in de laatste puntjes

gezellige medewerkers

k. van 't hoff

Leuk assortiment, prettige winkel, aardig en kundig personeel, redelijke prijzen van de producten.

Winkel in Wervershoof oogt wat rommelig. Andere winkels netjes, groot, ruim. Dat winkelt prettig.

Jan Otsen

Ik, Jan Otsen, en mijn schoonzuster zijn prima geholpen. Ik had al goede reacties gehoord van een andere schoonzuster.
Alleen is het mij tegen gevallen, dat de betreffende meubels in mijn...
Alleen is het mij tegen gevallen, dat de betreffende meubels in mijn kamer "groter" overkomen dan in een grote zaal!

Deskundige hulp.

Let op, dat de meubels in de verkoopruimte niet zo groot overkomen, als bij je thuis in een wat kleine ruimte!

F. Neefjes

Mooie grote winkel, werden goed geholpen met advies en met de extra mogelijkheden. aanrader voor anderen. Ook het huren van aanhangwagen vonden wij zeer prettig

de mogelijkheid om dingen te veranderen

niet te snel aflopen op zoekende klanten wel begroeten natuurlijk

J Besseling

Erg leuke winkel, veel keus en leuk vriendelijke verkopers.

Gewoon “normaal” westfriese verkopers. Geen praatjes, gewoon zoals wij het willen. 👍🏼

L .Lakenman

we vonden dat we deskundig en prettig geadviseerd zijn

Lineke Schäpe

Fijne mensen, goed geholpen en prima service!

Mooie artikelen in een goede prijs/kwaliteit verhouding

J.Schenk

Onze ervaring was zeer goed met Pronto.

Werden rustig en vakkundig geholpen, waardoor we de juiste keuze konden maken.

Susanne Prinsse

Personeel zeer behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Top
Personeel zeer behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Top
Vervoer. Wij vinden de bus die je kunt huren ideaal. We blijven constant bij jullie terug komen. Tot snel. Hebben net ook weer een bank bij jullie besteld. Super!!!

Professioneel personeel in de winkel!!!

Magazijnmedewerkers zijn niet allen even vlot. Maar dat weer houd ons niet om constant terug te komen

Miny van Houten

Uitstekende service en ondersteuning bij het uitzoeken van meubelen e.d.

Goede communicatie over de leveringstermijn en afhaalservice

geen.