Kruijswijk

Snelle levering en goede nazorg

Betrowubaar

Levering van bank zou mooi zijn

dick meester Venhuizen

Gezellig rondneuzen zonder lastig te worden gestoord.

Duidelijke uitleg over het product met alle voor en nadelen.

Het oogt wat onoverzichtelijk wat het niet is.

Hamstra

Voor de 2 de keer iets gekocht bij pronto. Een winkel met leuke spullen voor in huis

Er wordt goed uitgelegd wat je van het produkt kan verwachten en hoe te onderhouden

Dat je moet betalen om je meubels thuis afgeleverd te krijgen. Vind ik ren hele slechte service. Je zou verwachten als je voor een groot bedrag er iets koopt , dat je het dan kosteloos in je huis... Dat je moet betalen om je meubels thuis afgeleverd te krijgen. Vind ik ren hele slechte service. Je zou verwachten als je voor een groot bedrag er iets koopt , dat je het dan kosteloos in je huis gezet krijgt. Nu moest ik voor 1 kast 75 euro betalen om hm in huis te laten zetten. En moest hm dus zelf nog uitpakken. Dat vind ik erg duur. En daarom zal ik niets meer van meubelen daar kopen ,

Diana Kelder

Goede service en communicatie etc. Alleen erg jammer dat het grootste deel van de medewerkers zo stug is. Bij binnenkomst zegt er niemand goedemorgen/middag. Ook wanneer je door de winkel loopt... Goede service en communicatie etc. Alleen erg jammer dat het grootste deel van de medewerkers zo stug is. Bij binnenkomst zegt er niemand goedemorgen/middag. Ook wanneer je door de winkel loopt zeggen de medewerkers die je tegenkomt niets tegen de klant en vragen ook niet of ze geholpen willen worden. Wij vinden dit een erg leuke winkel met mooie producten. Maar qua klantvriendelijkheid valt er wel iets te verbeteren.

Handig dat het magazijn zo dicht bij de winkel ligt.

Vriendelijkheid/openheid van de medewerkers.

bierhaalder

Zeer goed geholpen en erg duidelijk

ze weten goed waar ze t over hebben

Brandsen

Vriendelijke ontvangst

Deskundig advies

Anita Botman

Goede ervaring, nette afhandeling van de bestelling.

Eerlijkheid

Nota via computer maken zodat er geen fouten insluipen.

Mijke Wieten

Goede service. Klantvriendelijk. Pronto Wonen denkt mee met de klant onder het genot van kopje koffie met plakje cake.

Goede kwaliteit, deskundigheid medewerkers.

Vooraf betalen bij afhalen tijdens avondopenstelling lastig. Winkel gaat pas om 19.00 uur open en artikelen kun je al eerder ophalen.

Ellen Peerdeman

Onze ervaringen zijn prima, je word leuk geholpen en geadviseerd .
Assortiment is ook veelzijdig .
Duidelijke uitleg over levering en ophalen .

Kennis van de producten en inschatten wat bij de klant past.