M Wouters

Zeer vriendelijke verkopers geen probleem als je wil mixen al moet je daar de hele winkel door

Berkenfelf

Fijne winkel , konden eerst rustig rond kijken . Erg gijn.

Alles werd goed uitgelegd.

Maarten Lucassen

Goed advies over de eetkamerstoelen gehad. Snelle levertijd.

Heel veel keus.

Michelle Meurs

Alles was tot in de puntjes geregeld. Mijn bestelling was er zelfs een maand eerder! Echt top!

Ik kon mijn bestelling wel 4 weken eerder ophalen!

Esther de Kort

Echt super top geholpen.

Zeer zeer klant vriendelijk

Van galen

Heel goed prima uitleg

Goede kwaliteit prima service,,en leuke prijs

Benny Tierolf

Prima service en aardige mensen.

Snelle levertijden

Nvt

Willem Kuhlemeier

Mooie winkel, ruim assortiment, deskundig advies en goeie koffie. Pronto Wervershoof is helemaal top.

Deskundig advies

Anja Dudink

Uitstekende service zowel in de winkel als in magazijn

Geduldig, adviserend, fijne service in winkel en magazijn

Winkel in wervershoof staat erg vol

Mw. Renckens

Onlangs inderdaad een kast gekocht en die avond was er ook een woonstyliste die mij leuk interieur advies heeft gegeven.Zij is bij ons thuis geweest en ze had goede tips,inmiddels hebben we nu alles... Onlangs inderdaad een kast gekocht en die avond was er ook een woonstyliste die mij leuk interieur advies heeft gegeven.Zij is bij ons thuis geweest en ze had goede tips,inmiddels hebben we nu alles aangepakt en krijgen we een compleet niet huis en hal. Dus die combinatie is een heel goed concept vind ik. Inmiddels ook een klok,karpet hoektafeltje en lampen gekocht. En naar de woonparty geweest voor hele mooie accesoires. Kortom een nieuwe look waar we ontzettend blij mee zijn.

het verschil tussen het ene of het andere product zodat je uiteindelijk de juiste beslissing neemt.

ik ben een aantal keer geweest en ik vind dat het soms een beetje rommelig is en iets meer klantvriendelijkheid mag bij sommige. De manier hoe iets gezegt wordt of uitgelegd,en als je iets koopt ben... ik ben een aantal keer geweest en ik vind dat het soms een beetje rommelig is en iets meer klantvriendelijkheid mag bij sommige. De manier hoe iets gezegt wordt of uitgelegd,en als je iets koopt ben jezelf heel blij en dat is het leuk als er wordt gezegd bedankt voor uw aankoop en we wensen jullie er veel plezier van. Dat miste ik erg.