N.Lammers

Zeer goed. Goed deskundig geholpen en de keuze is mega.

Grote keuze in assortiment, modellen, kleuren stoffen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
We zijn 4 dagen langs geweest en werden 4 dagen vakkundig geholpen.

Nee, sorry.

antoon de boer

Goeie ervaring, en goed advies

was goeie tekst en uitleg

nee

Van der Gulik

Een deskundig bedrijf waarbij ze de tijd voor je nemen om alle opties te laten zien zodat je precies kan uitzoeken wat je wel en niet wilt.

Goede kennis van materialen, duidelijke informatie over levertijden en een groot assortiment.

Eigenlijk geen, maar als ik dan toch 1 ding moet opgeven, misschien een beurtdienst vanuit het bedrijf zelf ipv externe vervoerder.

De graaf

Rommelige afspraak over producten, later op gebeld dat de rekening niet klopte nog 50 euro bij betalen.

Ja beter luisteren naar de klant,niet twee of drie klanten tegelijkertijd te woord staan.

M.Smit

Vriendelijk en relaxed winkelen.

Ongedwongen winkelen.

Ga vooral zo door!

Petersen

Klantvriendelijk. Luisteren goed wat je wilt.

Bank , stoelen, barkrukken in het zelfde stof op advies van de verkoopster.

Nee. Ik vind het bedrijf oké

Van Heijster

Klantvriendelijkheid, goede voorlichting een uiterst corecte behandeling en erg vriendelijk te woord gestaan.

De vakkundige en goede adviezen. En er wordt alle tijd genomen om de klant zo goed mogelijk te helpen, ook nadien.t

Bezorgdiensten verbeteren cq. veranderen.(in eigen beheer houden en niet door derde ui laten voeren).

A. Oosterbroek

Prima geholpen in de winkel te Wervershoof.

Kennis medewerker

De bezorgservice! Bij dit soort prijzen mag je verwachten dat de levering (binnen een acceptabele afstand) gratis is. Wil je jezelf onderscheiden is dit echt een must! Mijn wasdroger die de helft... De bezorgservice! Bij dit soort prijzen mag je verwachten dat de levering (binnen een acceptabele afstand) gratis is. Wil je jezelf onderscheiden is dit echt een must! Mijn wasdroger die de helft kostte werd gratis geleverd, geplaatst en het materiaal werd meegenomen.

Peter

Goed en duidelijk

Afspraken allemaal nagekomen en snelle levering

Meubels brengen tot in huis zo nog beter zijn

Vlaar

Ze zijn erg vriendelijk en er is veel keus en dat maakt de winkel interessant

Degene die mij hielp luisterde goed en heeft samen met mij mee gedacht en daar was ik heel blij mee