Product lijkt prima. Echter is voor mij de afhandeling van klachten erg belangrijk en daar ben ik niet tevreden over.

we zijn vriendelijke geholpen

De pagina omtrent het tracken geeft verkeerde informatie. Ik heb daar contact over opgenomen, maar ben niet goed geholpen.

Ruud Talane

Gezellig, vriendelijk en kundig personeel

Behulpzaam, vriendelijk en professioneel

A.P. Oliehoek

Goed en vriendelijk geholpen

omschakeling

contact met de collega's onderling

Karin Glasbergen

Netjes geholpen in winkel en planning levering goed geregeld met tijdsindicatie

Werd na het uitzoeken in winkel duidelijk geïnformeerd betreft zorg product betreft garantie en verdere afhandeling tot uiteindelijk levering.

De dienstverlening bij aflevering mag anders, tip extra service bij levering, neerzetten van product, eventueel in elkaar zetten, door producten iets te verhogen met prijs kan je die service... De dienstverlening bij aflevering mag anders, tip extra service bij levering, neerzetten van product, eventueel in elkaar zetten, door producten iets te verhogen met prijs kan je die service misschien wel geven waarmee je de klant écht gelukkig maakt , dat maakt het net een beetje extra verschil.

Beste Meneer/mevrouw,
Beste Meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. fijn o te lezen dat u zo uitgebreid bent voorzien van informatie. Wij zullen uw verbeterpunt/tip doorgeven aan de desbetreffende afdeling.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Sierag

Goed vakkundig goeie advies

Prima kwaliteit

Elwin van der Holst

Snel en goed geholpen

Groot assortiment

Goed hoor

Goede uitleg

Vergeten om een inspraykit erbij te leveren Dan zeggen ze u kunt het ophalen dat vind ik niet kunnen donderdag gebeld en maandag pas geleverd Het hele weekend in de stress gezeten dat er niks op de... Vergeten om een inspraykit erbij te leveren Dan zeggen ze u kunt het ophalen dat vind ik niet kunnen donderdag gebeld en maandag pas geleverd Het hele weekend in de stress gezeten dat er niks op de bank terecht kwam Ik vind dit slecht dat het niet de volgende dag is bezorgd Het was ruim 200€

Beste meneer/ mevrouw,
Beste meneer/ mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de impregneerset er niet direct bij is geleverd. Onze pakketdienst haalt helaas niet op vrijdag pakketten bij ons op waardoor het inderdaad na het weekend is opgehaald en geleverd.
Wij zien u graag nog eens in de winkel.
Pronto wonen Zoeterwoude

Fijne mee denkende verkoop medewerkster

Open en eerlijk

Duidelijkere factuur

Sandra

Vriendelijke verkoopster

Verkoopster voelde de wens goed aan

Dat de zittingen van de bank al direct best heftig gingen plooien valt ons vies tegen en vind ik geen reclame voor vrienden en familie die komen kijken.

Beste meneer/mevrouw,
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Graag vragen wij u even contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken of de plooivorming wellicht te verhelpen is.

Prima advies

Enthousiaste verkoopster