S. de Groot

Super behandeld in de winkel, netjes afgeleverd.

Goede uitleg, ruim de tijd genomen in de winkel

misschien bij aflevering de spullen uitpakken en afval meenemen. Dit was best veel werk en veel afval.

Vriendelijk personeel, maar een dag later iets willen wijzigen (order was nog niet doorgezet) krijgen ze bij Pronto de dollartekens in hun ogen en mag dit alleen tegen een extreem hoge vergoeding.... Vriendelijk personeel, maar een dag later iets willen wijzigen (order was nog niet doorgezet) krijgen ze bij Pronto de dollartekens in hun ogen en mag dit alleen tegen een extreem hoge vergoeding. Kansloos.

Niets beter dan andere woonzaken

Niet zo uit de hoogte aub en lever goede producten. Uur wachttijd bij afhalen op afspraak is ook erg slecht.
Kwaliteit bank is slecht, ziet er gewoon niet uit. Ook is er een ander materiaal geleverd dan besteld.

Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat vervelend om te moeten lezen dat u niet tevreden bent. Orders voeren wij na het geven van akkoord direct de volgende ochtend door. Ik lees dat er een verkeerd materiaal is geleverd en dat de kwaliteit niet in orde is. Hiervan zijn wij niet op de hoogte. Graag horen wij van u, zodat wij een passende oplossing voor u kunnen vinden.
Pronto wonen Zoeterwoude

Vreugdenhil-de Jager

In de winkel voortreffelijk geholpen. De verkoopster denkt met je mee en bespreekt de mogelijkheden

Men neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen

Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review! Leuk om te lezen dat u fijn geholpen bent. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze winkel.
Met...
Pronto wonen Zoeterwoude

Botermans

Wij werden goed geholpen en geadviseerd.

Groot assortiment.

Geen.

andre van kuijen

Wordt er altijd prima geholpen

mooie spullen voor een redelijke prijs

heb een showroom kast gekocht zou mooi zijn als pronto iets bedenkt dat het ook bezorgd kan worden

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goede adviezen gekregen

Enige wat jammer is, is dat er weinig daglicht is ivm een kleur goed bekijken.

Bij InHouse kast besteld. Leverijd 8 weken afhalen bij magazijn in Alphen! Dit is niet vooraf verteld. Service kan stuk beter!

Leuke meubels

Geef van tevoren duidelijk aan dat er n lange levertijd kan zijn en dat je de bestelling elders moet ophalen

Rudy Gielen

Goede duidelijke info, service en klantvriendelijkheid

Prijs kwaliteit verhouding

Kan ik niet op komen, ging prima allemaal

Prima ervaring

Vriendelijk en professional personeel

Dianne van Marum

Goed geholpen

Duidelijke informatie over de levertijd