Karin van der plas

Fijne verkoopster. Zeer professioneel en klantvriendelijk

Wat ik heel jammer vond was dat wij op de stoelen, die wij nog geen 24 uur in huis hadden en waarvan bleek dat ze echt niet passend waren in ons huis, best een hoop geld verloren hebben toen we ze... Wat ik heel jammer vond was dat wij op de stoelen, die wij nog geen 24 uur in huis hadden en waarvan bleek dat ze echt niet passend waren in ons huis, best een hoop geld verloren hebben toen we ze de volgende dag gingen ruilen. Het is begrijpelijk op zich maar wel heel zuur zeker wanneer er bij terugkomst wordt gezegd oh ze kunnen de winkel nog wel in, zijn zo mooi nog. Dat laatste was logisch aangezien wij de stoelen niet eens in gebruik hebben gehad.

Snelheid vd levering

Zie hierboven

Snel, duidelijk en makkelijk.

Verkoopster dacht goed mee en gaf adviezen.

Het aanbieden van het bezorgen van een bankstel.

We zijn op een prettige en rustige manier geholpen. De verkoopster kon goed naar onze wensen luisteren en deze vertalen naar het gewenste produkt.

De rustige benadering

Op dit moment niet.

Bas

Heel prettig en behulpzaam

Geen gedram, aardige verkoopsters

Goedkopere bezorging.

Annelies

Mooie producten met kut kwaliteit

Stoel zit lekker?

Misschien de fabricage zo aanpassen dat er geen roestvorming wordt gemaakt op de stoelen en zodat dat niet verbloemd hoeft te worden...

Plas

Heel slecht, levering niet goed, kwaliteit niet goed. Slechte sevice, zou niemand aanraden bij pront te kopen

Betere controle, eerst wordt er 1 stoel geleverd ipv 4. Staan er nog 3 in het magazijn. Grepen waren niet goed dus stoelen weer opgehaald. Deze zouden na 6 weken weer retour komen, bij navraag... Betere controle, eerst wordt er 1 stoel geleverd ipv 4. Staan er nog 3 in het magazijn. Grepen waren niet goed dus stoelen weer opgehaald. Deze zouden na 6 weken weer retour komen, bij navraag wordt er doodleuk gezegd sorry ze staan nog hier en is niets mee gebeld

Gevarieerd assortiment

Bezorgen moet veel beter

Marjan

Hele mooie meubels gezien maar volgens de verkoopster 16 weken levertijd (voor mij te lang) op vakantie een ander filiaal bezocht en daar zeiden ze 6 weken levertijd voor dezelfde meubels. Hele mooie meubels gezien maar volgens de verkoopster 16 weken levertijd (voor mij te lang) op vakantie een ander filiaal bezocht en daar zeiden ze 6 weken levertijd voor dezelfde meubels.
Teruggegaan naar het filiaal in mijn buurt en een andere verkoopster gevraagd.
Die bevestigde ook 6 weken, dus meteen besteld.

Jaaa, ik wilde graag een extra blikje lak om mijn tafel in dezelfde kleur te maken.
Dit was geen probleem, ze belde naar de fabriek en heeft het keurig geregeld!

Nou ja, betere instructies m.b.t. Levertijd😀

Dia.Bolhuis

Wat ik erg fijn vond is de persoonlijke benadering, ik heb ongeveer twee maanden geleden iets gekocht en kwam inde winkel en de verkoopster vroeg mij hoe het aangekocht en artikelen beviel.... Wat ik erg fijn vond is de persoonlijke benadering, ik heb ongeveer twee maanden geleden iets gekocht en kwam inde winkel en de verkoopster vroeg mij hoe het aangekocht en artikelen beviel. Helemaal top🌞