K. Haasnoot

Netjes geholpen. Aardige mensen.

Snelle levertijden.

Als een kast verkeerd wordt geleverd, wat altijd kan gebeuren, duurt het vrij lang om uiteindelijk weer een afspraak te hebben om de kast om te ruilen. Heb daar een aantal keer voor moeten bellen.... Als een kast verkeerd wordt geleverd, wat altijd kan gebeuren, duurt het vrij lang om uiteindelijk weer een afspraak te hebben om de kast om te ruilen. Heb daar een aantal keer voor moeten bellen. Dat zou wel wat makkelijker moeten gaan vind ik.

Bijzonder hartelijk en meedenkende medewerkster!!

Kregen ook een staaltje mee!Met een advies de kleur thuis nog te beoordelen en dan het definitieve besluit te nemen!

Ben netjes en beleefd geholpen. Kreeg goed advies hoe de stoelen te onderhouden.

Dat ik de stoelen nog dezelfde dag kon ophalen bij de opslag.

Vooral zo doorgaan

Joan van,Poelgeest

Voor ons de eerste keer erg goed geholpen , ga er zeker nog eens heen.

Goed geholpen verkopers erg vriendelijk

Ik zou het niet weten

M. Tillema

Een bedrijf met mooie producten, ook verschillend in zijn prijsklasse, dus voor ieder wat wils.
Afgelopen maand een eettafel en tv meubel gekocht voor mijn eerste huisje. Nog niet eerder spullen van de Pronto gehad dus, maar familie en vrienden wel en daar hoor ik goede berichten van. Daarom voor mij ook de reden dat ik naar de Pronto ben gegaan.

Fijn geholpen met het uitzoeken van de meubels. Goed advies ontvangen.

Geen verbeterpunten of tips.

Altijd een prettige niet opdringerige benadering

Prima prijs/kwaliteitverhouding en een voor ons aansprekend assortiment. We komen er al jaren, als we iets nieuws zoeken dan we bij Pronto het eerst kijken.

Niet echt

FvV

Goede ervaringen , op een enkel dingetje na

Goede uitleg en nemen de tijd voor je

Met afhalen product goed opletten of het klopt en .compleet is

Dorothe Hoffmans

Wij hadden een tv meubel, kast,salontafel, eettafel met 6 stoelen gekocht. Deze werden gebracht maar de eettafel waren ze vergeten. Een telefoontje en de eettafel werd 2 uur later geleverd. De... Wij hadden een tv meubel, kast,salontafel, eettafel met 6 stoelen gekocht. Deze werden gebracht maar de eettafel waren ze vergeten. Een telefoontje en de eettafel werd 2 uur later geleverd. De handgrepen van de kast waren niet die we uitgezocht hadden. Een telefoontje en email naar de klantenservice en we kregen binnen 5 dagen de goede handgrepen per post opgestuurd. Dus niet helemaal perfect maar ontzettend goed opgelost allemaal. Wij zijn tevreden !!

Vriendelijk personeel en bij problemen goede service en klantvriendelijk

Nee wij zijn tevreden

S spruit

Goeie service behulpzaam kom terug bij pronto zoeterwoude rijndijk