Van Duijn

Goed contact gehad. Hadden gevraagd of we de aangekochte producten een paar maanden kon blijven staan, dit was geen enkel probleem. We hadden gekozen voor zelf ophalen. Ook bij het afhalen... Goed contact gehad. Hadden gevraagd of we de aangekochte producten een paar maanden kon blijven staan, dit was geen enkel probleem. We hadden gekozen voor zelf ophalen. Ook bij het afhalen professioneel geholpen.

De verkoopster was erg vriendelijk en de bezorgers waren ook vriendelijk en gingen zorgvuldig met de meubels om

Ja de vriendelijkheid van het personeel het voelt vertrouwd

Geen verbeterpunten we zijn tevreden

Melissa Frank

Een goede ervaring. Zeer gastvrij ontvangen en snel geholpen. De stoelen waren nog niet op voorraad maar werden goed geïnformeerd wanneer ze geleverd zouden worden. Deze waren zelfs nog eerder... Een goede ervaring. Zeer gastvrij ontvangen en snel geholpen. De stoelen waren nog niet op voorraad maar werden goed geïnformeerd wanneer ze geleverd zouden worden. Deze waren zelfs nog eerder binnen, altijd fijn.

Snelle, fijne service.

Geen directe verbeterpunten omdat wij goed wisten wat we wilde hebben.

Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:

Beste meneer/mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe stoelen.
Kim

Onze bank bij de Pronto gekocht. Werd onvolledig geleverd. Er miste 2 poten.
Onze bank bij de Pronto gekocht. Werd onvolledig geleverd. Er miste 2 poten.
Na wel 20 keer te hebben gebeld met Pronto en daarna met Meubels&Keukens hebben wij uiteindelijk pas na 6 weken! De poten ontvangen! Wij hebben dus 6 weken lang niet volledig gebruik kunnen maken van onze bank!
Ons adres had Meubels&Keukens niet goed doorgegeven aan de leverancier.
Er werd geen vergoeding of cadeaubon ter compensatie aangeboden wat wij erg slechte service vinden.

Na een tip te hebben gegeven dat ze een track&trace code moeten geven, hebben ze dit wel gedaan.

Als klanten 6 weken! Op hun product moeten wachten biedt dan op zijn minst een vergoeding of cadeaubon aan!

Pauline

Ik heb mijzelf online georiënteerd naar een industrieel dressoir en ben naar de winkel gegaan om deze in het echt te zien en te kopen. Deze was op voorraad.

Snelle levering, goed advies en informatie door verkoop medewerker.

Geen verbeter punten

Sanne

Super! Aardige en behulpzame verkoopster kwam ongedwongen aan ons vragen of ze wat voor ons kon betekenen en de service is ook top!

Super goede service en ontzettende leuke spullen/meubelen

Dat zou ik niet weten om eerlijk te zijn, wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe prachtige bank

Jose Wolters

Voor het eerst bij Pronto Wonen gekocht, ben zeer tevreden.
Voor herhaling vatbaar!

Klantvriendelijk , correct geholpen en heel duidelijke uitleg.
Stoelen geleverd zoals afgesproken. Perfect!

Géén verbeterpunten.

M.Romijn

Mooie winkel fijn personeel prijs kwaliteit goed

Goed geholpen met advies

Prima aardige dame die ons hielp Gabriëlla