De verkoopster was erg vriendelijk en de bezorgers waren ook vriendelijk en gingen zorgvuldig met de meubels om
Ja de vriendelijkheid van het personeel het voelt vertrouwd
Geen verbeterpunten we zijn tevreden
Een goede ervaring. Zeer gastvrij ontvangen en snel geholpen. De stoelen waren nog niet op voorraad maar werden goed geïnformeerd wanneer ze geleverd zouden worden. Deze waren zelfs nog eerder...
Snelle, fijne service.
Geen directe verbeterpunten omdat wij goed wisten wat we wilde hebben.
Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:
Beste meneer/mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe stoelen.
Kim
Onze bank bij de Pronto gekocht. Werd onvolledig geleverd. Er miste 2 poten.
Na wel 20 keer te hebben gebeld met Pronto en daarna met Meubels&Keukens hebben wij uiteindelijk pas na 6 weken! De...
Na een tip te hebben gegeven dat ze een track&trace code moeten geven, hebben ze dit wel gedaan.
Als klanten 6 weken! Op hun product moeten wachten biedt dan op zijn minst een vergoeding of cadeaubon aan!
Ik heb mijzelf online georiënteerd naar een industrieel dressoir en ben naar de winkel gegaan om deze in het echt te zien en te kopen. Deze was op voorraad.
Snelle levering, goed advies en informatie door verkoop medewerker.
Geen verbeter punten
Super! Aardige en behulpzame verkoopster kwam ongedwongen aan ons vragen of ze wat voor ons kon betekenen en de service is ook top!
Super goede service en ontzettende leuke spullen/meubelen
Dat zou ik niet weten om eerlijk te zijn, wij zijn zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe prachtige bank
Voor het eerst bij Pronto Wonen gekocht, ben zeer tevreden.
Voor herhaling vatbaar!
Klantvriendelijk , correct geholpen en heel duidelijke uitleg.
Stoelen geleverd zoals afgesproken. Perfect!
Géén verbeterpunten.
Mooie winkel fijn personeel prijs kwaliteit goed
Goed geholpen met advies