Ik kreeg 4 verschillende tijdstippen toegestuurd waarop de bezorging zou worden gebracht. Dit was erg verwarrend. De verkoper was vergeten een bijzettafel af te rekenen bij het aankoopmoment. Ik was... Ik kreeg 4 verschillende tijdstippen toegestuurd waarop de bezorging zou worden gebracht. Dit was erg verwarrend. De verkoper was vergeten een bijzettafel af te rekenen bij het aankoopmoment. Ik was niet in de gelegenheid lift niet opmeten, waardoor ik zelf de bank 24 trappen op moest tillen. Pronto was niet bereid om hierbij mee te denken en er werd zelfs gelachen aan de telefoon toen ik geëmotioneerd raakte. Het verpakkingsmateriaal werd niet als bij andere bedrijven meegenomen.

Bij het aanschaffen van de bank werd er goed rekening gehouden met mijn rugproblemen.

Houd er rekening mee dat niet iedereen 8 weken van tevoren een lift kan opmeten. Denk hierbij mee in oplossingen. Ga niet lachen als klanten geomotioneerd raken. Neem het verpakkingsmateriaal mee.

Vriendelijk geholpen, wel wat verbeterpunten.

Levertijd volgens afspraak.

Verkeerde poten geleverd, hierover telefonisch contact gehad. Maar kreeg geen excuses.

In de winkel goed geholpen en wanneer de spullen binnen zijn, in ons geval een bank en een kast, kun je makkelijk zelf een datum van bezorging plannen. Een paar dagen voor levering keurig netjes een... In de winkel goed geholpen en wanneer de spullen binnen zijn, in ons geval een bank en een kast, kun je makkelijk zelf een datum van bezorging plannen. Een paar dagen voor levering keurig netjes een e-mail tussen welk tijdstip er geleverd wordt op jouw dag en dit ook waargemaakt.

Levering, duidelijk en nakomen hiervan.

Het enige minpuntje is dat je zelf de bank moet voorzien van de bijgeleverde pootjes en in elkaar moet zetten, toch wel een aardige klus als je niet al te technisch bent!

Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:

Beste meneer/mevrouw,
Wat fijn om te lezen dat het tot en met levering goed is verlopen. Het monteren van poten is soms inderdaad een aardige klus. Gelukkig is het allemaal gelukt.
Wij...
Beste meneer/mevrouw,
Wij wensen u veel plezier van uw meubelen.
Pronto wonen Zoeterwoude

Fijne winkel met veel leuke dingen

Deskundig

Mooi product

nvt

Meijer

Heel fijn en plezierig om rond te lopen en niet te opdringerig

Zeer goede service

Geen ben zeer net en correct behandeld

kathelijne

Ervaring in de winkel betreft de verkoop was prima. Maar daarna levering ronduit slecht.

Zeer slechte communicatie of wel geen omtrent de levering van de bank.
Zeer slechte communicatie of wel geen omtrent de levering van de bank.
Deze stond al een aantal weken in het magazijn zonder contact met ons op te nemen op welke manier dan ook. Na de verwachte levertijd hebben wij zelf het initiatief genomen om pronto te benaderen wanneer de bank zou komen. Die Bleek er al te zijn... daarna datum af kunnen spreken dit ging ook over verschillende wegen. Beloofd mailtje met afleveringtijd bleef wederom achterwege. Na een telefoontje van ons hadden we de juiste info. De bank werd geleverd en bij de leverancier was niet bekend dat wij al een aanbetaling hadden gedaan.
Gelukkig werd dit genoteerd en is dit afgehandeld. Nu genieten we van de nieuwe bank.

We werden goed geïnformeerd en hebben uiteindelijk 2 kasten gekocht.
Kasten zaten ontzettend goed verpakt bij aflevering.
De bezorgers deden heel voorzichtig, dat maak je niet vaak meer...
We werden goed geïnformeerd en hebben uiteindelijk 2 kasten gekocht.
Kasten zaten ontzettend goed verpakt bij aflevering.
De bezorgers deden heel voorzichtig, dat maak je niet vaak meer mee.

Chantal

We hebben al onze nieuwe meubels gekocht bij Pronto Wonen: bank, salontafel, tvkast, dressoir, eetkamertafel en stoelen. We zijn erg goed geholpen en geadviseerd door de medewerkers.
Ook toen...
Ook toen we er later achter kwamen dat we de kleur die we hadden uitgezocht van de bank in een ander licht echt niet mooi vonden werden we erg goed geholpen en kon de kleur gelukkig nog worden aangepast (het productieproces was nog niet gestart). Hier waren we heel blij mee.

De communicatie en bezorging verliep goed. Ze waren keurig op tijd.

- prettige communicatie met personeel
- er word met je meegedacht en oplossingen gezocht
- duidelijke communicatie omtrent levering
- het belangrijkste: prachtige meubels

Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubelen en zien u graag nog eens terug in de winkel.
Pronto wonen Zoeterwoude

Dwayne Stoete

Onze keus was snel gevallen bij Pronto. Al gauw werden wij geholpen waarbij de sfeer erg aangenaam was. Bij de keuze van de loungebank waren wij zeer verbaasd over de velen opties waar wij dankbaar... Onze keus was snel gevallen bij Pronto. Al gauw werden wij geholpen waarbij de sfeer erg aangenaam was. Bij de keuze van de loungebank waren wij zeer verbaasd over de velen opties waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. De medewerkster die ons geholpen had was zeer klant vriendelijk, behulpzaam en up to date met alle opties en mogelijkheden.

Bij aflevering ging het ook erg soepel en netjes. De meubels werden al netjes op hun plek gezet en kregen duidelijke instructies voor het openen van de dozen.

Zeer tevreden met Pronto

Zeer professioneel en klantvriendelijkheid