vooriederwatwils

Verkoopster in de zaak nam de tijd voor uitleg (over mogelijkheden) en info opzoeken, ze was duidelijk in communicatie (ik heb 3 kasten gekocht)

leuk en uitgebreid assortiment en mooi gepresenteerd/gedecoreerd, voldoende verkopers in de zaak (direct hulp aanwezig), na foutieve voorlichting aan de telefoon (van een andere medewerker, na aankoop) kreeg ik later een excuses mail m.b.t. de foute voorlichting aan de telefoon en het juiste antwoord erbij

ik vind dat jullie winkel personeel zou moeten hebben die kasten bij de klant thuis monteert, dat deze montageservice niet wordt geboden vind ik echt een minpunt (het is tenslotte geen goedkope... ik vind dat jullie winkel personeel zou moeten hebben die kasten bij de klant thuis monteert, dat deze montageservice niet wordt geboden vind ik echt een minpunt (het is tenslotte geen goedkope Ikea winkel, en zelfs Ikea biedt deze montageservice wel aan)

P.V. Crama

Goede hulp in de winkel en ook goed advies. Daarnaast hebben ze mijn wens om de pootjes van de bank er al onder te zetten uitgevoerd en daar was ik echt heel blij mee. Het enige jammere is dat de... Goede hulp in de winkel en ook goed advies. Daarnaast hebben ze mijn wens om de pootjes van de bank er al onder te zetten uitgevoerd en daar was ik echt heel blij mee. Het enige jammere is dat de spray ter bescherming van de bank ook niet al wordt gedaan, zodat de bank gelijk te gebruiken is.

Ze luisteren goed wat iemand wil en handelen daar ook naar.

Misschien een oplossing voor de spray ter bescherming van de stoffen banken?

Fijne werknemers en mooie, kwalitatief goede meubels.

Goede klantvriendelijkheid en hulp
Veel mogelijkheden

De bank werd twee uur eerder geleverd dan de levertijd begin, dat ging gelukkig net goed, maar is niet handig.

Reactie Pronto Wonen Zoeterwoude:

Goedemorgen meneer/mevrouw,
Goedemorgen meneer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij zullen uw verbeterpunt doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Wij wensen u veel plezier van de bank en zien u graag nog eens terug bij Pronto.
Pronto wonen Zoeterwoude

Zitman

Zeer goede vriendelijke sfeer in de winkel

Prettig personeel, niet opdringerig. Geven wel het gevoel dat ze klaar staan indien er vragen zijn.

Zou het niet kunnen benoemen

6 eetkamer stoelen gekocht. keurig geholpen.

elke vraag werd netjes beantwoord.

geen gepush over extra aankopen.

Zeer vriendelijk personeel

??

Patrick Koole

Prettig service in de winkel tijdens het zoeken naar onze meubels. Fijne bezorgserivce waardoor je bij een uitloop van een verbouwing ook even een weekje kan uitstellen

Winkel service en bezorg regeling

Email verkeer voor bezorgdatum. Ik kreeg e-mails die nvt waren.

S.pracht

Fijne ruime winkel en leuk ingericht.
Goeie service .

Aardig en behulpzame verkopers.
Mooie arsortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.

Tip: voor klanten die niet zo handig zijn, de meubels niet als bouwpakket leveren bv de salontafels was een bouw pakket dit was heel lastig om in elkaar te zetten.

P Diazoni

Erg vriendelijk en deskundig geholpen door Lisette in Hazerswoude
Dank daarvoor

Prima benadering bij aankomst en aanspreekbaar als je vragen hebt.

De bezorgservice
Hele vriendelijke mensen en professioneel
Alleen vond het jammer dat we zelf de bank moesten uitpakken en in elkaar zetten.
Had graag de optie gehad omdat te...
De bezorgservice
Hele vriendelijke mensen en professioneel
Had graag de optie gehad omdat te laten doen.

Helaas het 1 en ander mis gegaan met de bestelling, niet goed ingelicht over verhuislift etc.

Wel samen met klant proberen voor een oplossing te zoeken en te belonen.

Informatie over bezorging i.v.m verhuislift wat de mogelijkheden zijn

Bezorging toch alles laten proberen

Wendy

Bij Pronto is een zeer ruime keuze, de medewerkers zijn klantvriendelijk en geven goed advies. Zowel in de winkel als bij het magazijn zijn wij zeer goed geholpen, waarbij geen vraag te veel was.

Dat onze tafel op voorraad was en daardoor binnen een week bij ons in de kamer stond, dit had ook op de dag van koop gekund, maar dat kwam voor onszelf niet uit.
De zeer vrolijke mannen van...
De zeer vrolijke mannen van het magazijn die zeer behulpzaam waren bij het laden van de tafel in de aanhanger.
mogelijkheid tot lenen aanhanger (kosteloos) of busje huren.

Eigenlijk niet.