Fijne winkel vriendelijk personeel

Bank ziet er mooi uit

Ik vond het erg jammer dat wij de bank zelf in elkaar moesten zetten , daarbij moesten wij ook de poten zelf onder de bank schroeven . Deze waren niet voorgeboord dus was nog een hele klus .

Ik vind het jammer als je een stoel van 1000 Euro koopt dat je alles zelf moet doen uitpakken de rugleuning in mekaar zetten Dat vind ik niet klant vriendelijk wij zijn mensen op leeftijd We... Ik vind het jammer als je een stoel van 1000 Euro koopt dat je alles zelf moet doen uitpakken de rugleuning in mekaar zetten Dat vind ik niet klant vriendelijk wij zijn mensen op leeftijd We hebben aan andere moeten vragen om te helpen

nee

ja meer service naar de klant

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft. Pronto wonen is een afhaalformule. Dit proberen we ook altijd zo goed mogelijk te communiceren bij aankoop van uw meubelen. Tevens is bezorgen bij ons een optie een gaat dit enkel om transport zoals ook wordt vermeld tijdens de verkoop. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

K.kool

Goed prijs kwaliteit verhouding.
Goede service

Deskundig advies

Mogelijk toevoegen om met credit Cards te betalen

Jacqueline

Super enthousiaste verkoper/sters
Super enthousiaste verkoper/sters
Zelf op de drukst mogelijke dag van het jaar vriendelijk en beleefd . Op het moment dat iets niet goed en teruggebracht gaat worden je helpen bij een goede keuze of een tegoedbon. Ook wil ik een compliment maken voor de jongens van het afhaalmagazijn in Alphen aan de rijn👍🏼

In vorig antwoord benoemd

Beste Mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Wat leuk om uw bericht te lezen en bedankt voor uw compliment. Wij zien u graag nog eens terug in de winkel.
Pronto...
Beste Mevrouw,

Keijzer

Echt super tevreden met de spullen service

Klant vriendelijk

Linda

Ik heb de bank via een vriendin (Suzan) besteld. Ben dus niet in de winkel in zoeterwoude geweest. Maar ben zeer tevreden over het advies dat ik van Suzan heb gehad.

Goede service. Netjes gebeld dat onze bank binnen was meer uitleg waar deze opgehaald kon worden. De service bij het sjaal magazijn was ook super.

Geen verbeterpunten

van Spronsen

Plezierig verkoopgesprek
Levering eerder dan verwacht.
Negatief: bezorging. Bezorgers melden dat zij het bankstel van 225 cm niet in de lift konden vervoeren.
Hen gezegd dat ik...
Plezierig verkoopgesprek
Levering eerder dan verwacht.
Hen gezegd dat ik bank van 260cm in de lift heb vervoerd.
De bank beneden laten staan en daarna zelf in de lift vervoerd zonder beschadingen.
Ik mocht wel de bezorgkosten betalen maar heb het belangrijkste zelf naar binnen mogen werken.
Slechte beurt bezorgers !!

nee, je mag n goed advies verwachten en dit is ook goed gedaan.

betere bezorgers !

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wel erg vervelend dat de bezorging niet op de juiste manier is gebeurt. Wij zullen dit intern doorgeven aan de desbetreffende afdeling en er voor zorgen dat dit niet nog eens voor zal komen. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Pronto wonen Zoeterwoude

Goed geholpen in de winkel

goede verkoopster

bezorging afgesproken en hier voor betaald toen ze de meubelen kwamen brengen stond er op de on van de bezorgers dat zij de meubelen niet in elkaar gezet hoefde te worden.
zij vertelde en...
zij vertelde en lieten de bon zien waarop stond dat het niet afgesproken was dus moest ik zelf aan de slag.

zij deelde mee dat dat ook op mijn aankoopbon stond deze opgezocht maar daar stond niets op.
dus grote tekortkoming van jullie kant.

Beste meneer/mevrouw,
Dank voor het schrijven van uw review. Pronto wonen is een afhaalformule waarin bezorging van meubelen niet altijd vanzelfsprekend is. Gelukkig heeft onze vestiging bezorging wel als mogelijkheid, alleen zit hier uitpakken en montage niet bij. Dit staat en wordt altijd vermeld op uw aankoopbevestiging. Wat vervelend dat dit aan uw aandacht ontglipt is. Excuus voor de verwarring maar wensen u uiteraard veel plezier van uw meubelen.
Wij hopen u graag nog eens terug te zien in de winkel.
Pronto wonen Zoeterwoude

Denken mee. Product zelf vertoonde bij uitpakken meteen al mankementen. Voor een bedrag van bijna €2.000 erg vervelend.

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Wat vervelend om te lezen dat er bij het uitpakken al beschadigingen zijn ontdekt. U kunt bij ons altijd uw klacht aangeven via de klantenservice op de website www.prontowonen.nl, zodat wij het probleem zo snel mogelijk op kunnen lossen.