Dinand Wichers

Goede service en dito prijzen

Mooie meubelen voor een betaalbare prijs.

nvt

Casa Italia

Prettige ervaring, kwamen de afspraken na etc.

Goed concept om het iets voordeliger te houden, en dat we daarom wat zelf dingen moeten regelen. Ook heerlijk, dat je keuze hebt in hoe je de vulling wil van een bank!!

Er zat een gat in 1 van de stoelen waar het niet hoorde. En de poten leken al wel gebruikt. Ook krijgen we 1 schroef er niet in. We wisten niet wat wehier mee moesten, dus zit het nog steeds zo.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ontzettend leuk dat u het bezoek aan onze winkel als zeer prettig heeft ervaren, bedankt voor uw complimenten!
Het is zeker heerlijk om uw eigen...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het is zeker heerlijk om uw eigen zitmeubel geheel naar wens samen te stellen, fijn om te lezen dat u goed bent geadviseerd over het juiste zitcomfort!
Vervelend om te lezen dat één stoel zijn gebreken heeft, ons serviceteam staat voor dit soort situaties altijd voor u klaar. Wij hebben dan ook geprobeerd contact met u te leggen, maar helaas hebben wij u niet kunnen bereiken. Graag komen we met u in contact om de service te beoordelen.
Vriendelijke groet,

R.

Prettig om te winkelen en geen opdringerige medewerksters

Vriendelijk geholpen

Momenteel geen

Krooshof

Positief, goede uitleg in de winkel

Klantvriendelijk en deskundig

Logistiek. Nadat wij de mail ontvingen dat de bank was gearriveerd in het magazijn hoorden wij niets meer. Pas na een telefoontje aan pronto werden wij gebeld door de vervoerder. Op de afleverdag... Logistiek. Nadat wij de mail ontvingen dat de bank was gearriveerd in het magazijn hoorden wij niets meer. Pas na een telefoontje aan pronto werden wij gebeld door de vervoerder. Op de afleverdag hebben wij een uur na het verstrijken van het levertijdstip gebeld (er was wat misgegaan in de planning). De bezorger was uiteindelijk erg correct en vriendelijk en kwam zijn telefonische afspraak goed na

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u ons aanbeveelt en bent geslaagd voor uw nieuwe hoekbank.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, u kunt dan vervoer van ons...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u ons aanbeveelt en bent geslaagd voor uw nieuwe hoekbank.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, u kunt dan vervoer van ons reserveren. Het voordeel van zelf vervoeren is dat u de artikelen direct kunt ophalen en u niet hoeft te wachten op een bezorgdienst.
Bezorgen is een optie, dit besteden wij uit aan een professioneel en correct vervoersbedrijf. Bezorgen brengt extra tijd en kosten met zich mee die wij u liever willen besparen. Goed om te lezen dat de goederen uiteindelijk netjes bij u zijn afgeleverd.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bankstel en hopelijk tot ziens!
Vriendelijke groet,

Bezuijen

Ervaring met de winkel is goed, ervaring met bezorgen kan beter.

Klantvriendelijk, denkt mee.

Bezorging. Levertijd klopt niet. Je moet zelf bellen met het transportbedrijf om een afspraak te maken. Spullen waren gewoon achter in het busje gekwakt, je moet zelf helpen.
Dan koop je voor...
Dan koop je voor bijna 3000 euro en krijg je dit als bedankje. Dit vind ik zeer kwalijk.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u prettig bent geholpen en bij ons bent geslaagd! Ons team denkt graag met u mee.
Vervelend om te lezen dat u het bezorgen zo heeft...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Vervelend om te lezen dat u het bezorgen zo heeft ervaren, we werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf.
Zoals ook op uw aankoopnota is vermeld, worden de goederen door één persoon bezorgd. In sommige gevallen zal er om een helpende hand gevraagd worden. Om onduidelijkheden te voorkomen, wordt dit ook altijd vermeld op uw aankoopnota die we uiteraard met u doornemen. Excuses als dit niet goed gecommuniceerd is.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels.

Westerink

Heel prettig en goed geholpen,vriendelijk en behulpzaam personeel.Gaven een goed gevoel!!!!!!

Dat je goed advies krijgt over je aanschaf!

Zou het niet weten

I.J.

Zeer nette winkel met een leuk assortiment. Vriendelijke mensen en prima advies bij je aankoop.

H Smit

Vriendelijk

Kennis van personeel

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Fijn dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en bij ons bent geslaagd!
Spijtig...
Spijtig om te lezen dat u de kennis in twijfel trekt, onze verkopers staan juist bekend om het goede advies en de juiste productinformatie. Al onze medewerkers zijn hierin getraind en zijn hiervoor opgeleid, vervelend dat uw ervaring hierin anders is geweest.
Wij wensen u veel woonplezier van uw nieuwe zitmeubel en zien u graag terug in onze winkel!

Henk

Prettig geholpen door Beitske. Neemt de tijd en geeft goed advies.

Ruim assortiment in trends woonprogramma’s

Ga zo door!

A.M.Visser