Heil

Ondanks tegenstrijdig berichten,prima ervaring.

Klantvriendelijk,en aan afspraak gehouden.

Nvt

Floris Beumer

Goed.

Zeer klantvriendelijk en goede kennis van zaken

Bij afhalen was de wachttijd te lang

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u ons team als klantvriendelijk heeft mogen ervaren en dat u bij de aankoop goed advies heeft mogen ontvangen.
Vervelend dat u bij het...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Vervelend dat u bij het afhalen langer heeft moeten wachten. Wij hopen dat u naar tevredenheid de tegemoetkoming in ontvangst heeft mogen nemen.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Edward Klomp

Medewerkster was zeer klantvriendelijk, nam alle tijd voor ons en zeer behulpzaam.

prijs/kwaliteit verhouding

Han Bosch Neede

Prima. Klantvriendelijk. Goede service .
Mooi assortiment.

Zie boven

Beter opletten wanneer iets verstuurd wordt. Bezorging duurde erg lang.Chauffeurs waren prima.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Ontzettend leuk dat u enthousiast bent over onze service en klantvriendelijkheid en dat ons assortiment u aanspreekt.
Wij hanteren een...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij hanteren een meeneemconcept, het voordeel is dat u de artikelen snel en zonder wachttijd kunt ophalen en dit naar eigen wens kunt inplannen.
Bezorgen is een optie, maar brengt altijd extra kosten en tijd met zich mee die wij u liever willen besparen.

Klant van Pronto

Gezellig en goed geadviseerd

Bijzonder vriendelijke medewerkers die de tijd voor je namen. Heel prettig!

Een kopje koffie terwijl we de wensen bespraken? Niet echt nodig, hoor, maar ik moest hier iets invullen ;-)

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve, enthousiaste review!
Bedankt voor het schrijven van uw positieve, enthousiaste review!
Leuk dat u ons een pluim geeft! Fijn dat u het bezoek aan onze winkel en het contact met ons team als zeer aangenaam heeft ervaren.
Bedankt voor uw koffietip, normaliter hebben we tijdens het wachten een heerlijk bakje koffie paraat staan in onze koffiecorner!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn (met een heerlijke bak koffie 😉).

J.W. Bongers

Fijne ervaring, deskundig advies en kennis van product in samenspraak naar wensen

Veel keus

HvM

Uitstekende service door vriendelijk personeel

breed goed getoond assortiment

Tonore

Comfortabele ervaring

Overzichtelijk

joke jansen

Zeer goede ervaring mee

de verkoopster heeft ons zeer goed geholpen jolanda nam alle tijd voor ons voor vragen en advies

hebben geen verbeteringspunten

Mooy