Ruben Tijhuis

In de winkel verliep alles prima. Het traject rondom de levering was slecht. Onduidelijke mails zorgden voor verwarring. We hebben vier keer moeten bellen voor verdere informatie.

Leuke winkel, groot assortiment, prima prijzen.

Duidelijker zijn in communicatie. Geen informatie over verlate leverdatum, moeizame afwikkeling in plannen van transport en levering.

Joan Witvoet

Onze beoordeling over Pronto wonen Zutphen is een dikke 8. We zijn uiterst vriendelijk geholpen!

vriendelijkheid, gastvrijheid en nette/schone winkel

bezorg service zit er helaas niet bij, mits je extra betaald. De meeste mensen kunnen zelf geen bank vervoeren. Dit is wel een min punt!

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en een dikke 8!
Prettig dat u goed bent geadviseerd, ons team neemt graag de tijd voor u.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule;...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en een dikke 8!
Prettig dat u goed bent geadviseerd, ons team neemt graag de tijd voor u.
Wij hebben bewust gekozen voor een afhaalformule; onze bezoekers kunnen dan zelf bepalen of ze de artikelen zelf willen ophalen of dit willen uitbesteden.
Het voordeel van zelf vervoeren is dat u de artikelen direct kunt ophalen en u niet hoeft te wachten op een bezorgdienst. Voor het vervoeren stellen wij onze aanhangwagens kosteloos ter beschikking en tegen een kleine vergoeding onze bus.
Bezorgen is een mogelijkheid! Dit besteden wij uit. Mocht het bezorgen wenselijk zijn, nemen wij uiteraard de mogelijkheden met u door.
Wij hopen dat u ernaar uitkijkt om de bestelling in ontvangst te mogen nemen en te genieten van uw aankoop!

Dagmar

De service in de winkel was goed. Mijn bestelling zou bezorgd worden en hiervoor werd gevraagd of er een lift aanwezig is. Deze is er wel, maar bij bezorging bleek dat de bestelling niet in de lift... De service in de winkel was goed. Mijn bestelling zou bezorgd worden en hiervoor werd gevraagd of er een lift aanwezig is. Deze is er wel, maar bij bezorging bleek dat de bestelling niet in de lift paste. Daardoor moesten de bezorgers alsnog met de trap.

De klantvriendelijkheid en service in de winkel

Voor het regelen van de bezorging is het handig om te weten wat de afmetingen zijn van het product en de lift. Zodat het zeker is dat het met de lift bezorgd kan worden.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review en uw aanbeveling!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en u een mooie aanschaf bij ons heeft gedaan!
Helaas kunnen wij geen inschatting maken...
Bedankt voor het schrijven van uw review en uw aanbeveling!
Helaas kunnen wij geen inschatting maken van de afmetingen in ieders woning. De maten die aan ons worden doorgegeven bij het plaatsen van de bestelling zijn de verantwoordelijkheid van de klant.
Goed om te lezen dat de bezorgers uiteindelijk de bank met de trap naar boven hebben kunnen brengen! Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe zitmeubel.

Beumer

Prima. Zeer vriendelijke medewerkers met verstand van zaken en meedenkend.

Deskundig en meedenkend

Korting geven

Bas Peters

Goede winkel, met leuke producten en we kregen goed advies!

We kregen een leuk presentje bij onze aankoop!

Nvt

Marga

Ik ben zeer tevreden over Pronto Wonen Zutphen! Heel attent en aardig personeel zeer goed geholpen en nemen alle tijd voor je!

Klantvriendelijk!

Ik zou het niet weten?

Brandsen

Advies

Duidelijkheid over levering

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review.
Fijn om te lezen dat u bij ons bent geslaagd voor een nieuw zitmeubel en ons bedrijf aanbeveelt!
In ons contactsysteem staat vermeld dat u...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review.
In ons contactsysteem staat vermeld dat u op de hoogte bent gebracht over de vorderingen van uw levering. Wat hierin niet voldoende is geweest, zullen wij intern bespreken.
Goed om te lezen dat u toch vroegtijdig uw nieuwe zitmeubel in ontvangst heeft mogen nemen.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,

Groenewegen

Telefonisch bestelling kast

Snelheid qua mailverkeer

Andere bezorgservice, deze belde op de dag van levering dat hij geen koerier kon vinden die onze kast kon bezorgen, was zeer onbeleefd!!

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Het geeft ons de gelegenheid om telkens te verbeteren.
Vervelend dat u het contact met ons extern transportbedrijf als onprettig heeft ervaren, excuses dat dit zo is gelopen.
Wij zijn gelukkig direct op de hoogte gesteld en hebben u meerdere opties voorgelegd.
Fijn om te lezen dat u nu alsnog kunt genieten van uw aankoop!

Prive

Zeer vriendelijk geholpen,en goede uitleg.

Geen idee

Lange wacht op leveren van niet opvoorraad hebbende op delen van meubels.

W.Siebers

Goede ervaring

duidelijke afspraken

verkeerde ( oude, huidige adres aan vervoerder door gegeven. na telefonisch contact is dat goed gekomen.