Vd Vorst

Klantvriendelijk

Tot op heden nikd

Joelle

Bezorging van eetbank

Alles volgens afspraak en product netjes ingepakt

P.Diepeveen

Prettige behandeling en deskundige ondersteuning. Ook bij klachten soepele opstelling.

Contact en advies uitstekend. Wel goed aanwezig, niet opdringerig.

V d bijl

Uitstekend

Gewoon zoals afgesproken en op tijd geleverd

Ter Avest

Goede uitleg en service

L.J. de Waard

Zeer goed

Verkoopmedewerkers service en levering

nosman

Zeer prettig en een ruime keuze

grote collectie

niets

fam Post Lochem.

Rustig even rondkijken samen.

Heel overzichtelijk

WvM

Aardig en behulpzaam personeel. Ruime keuze voor iedere beurs.
Aardig en behulpzaam personeel. Ruime keuze voor iedere beurs.
Levertijd is alleen extreem lang. 4 maanden levertijd voor een eenvoudige tafel die ook na ontvangst nog slecht gemaakt bleek te zijn.

Vriendelijk personeel
Ruime keuze
Redelijke prijzen

Beter communiceren met de klant
Beter op de kwaliteit letten
Levertijden drastisch verlagen

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk om te mogen lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers en u goed bent voortgeholpen.
Vervelend dat u langer op de eettafel heeft moeten...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Vervelend dat u langer op de eettafel heeft moeten wachten dan gebruikelijk. Vier maanden levertijd is gelukkig echt een uitzondering.
Groot gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar en direct beschikbaar. Het kan voorkomen dat favoriete artikelen sneller uitverkocht zijn dan wij van tevoren kunnen inschatten.
Zoals u waarschijnlijk ook in de media heeft vernomen, kampt men overal ter wereld met problemen zoals: krapte in grondstoffen, krapte in containertransport, coronamaatregelen etc. Hierdoor kunnen levertijden wat langer zijn dan gebruikelijk. In ons contactsysteem staat vermeld dat u op de hoogte bent gebracht van de vorderingen en hiermee akkoord bent gegaan.
Helaas is het bij ons niet bekend dat u twijfelt aan de kwaliteit van uw eettafel. Mocht er iets niet goed blijken te zijn met één van de artikelen, adviseren we altijd om via de website een serviceaanvraag in te dienen. Op deze manier komt de melding met uw gegevens direct bij de juiste persoon terecht. U kunt zich uiteraard ook bij ons in de winkel melden, dan vullen wij de serviceaanvraag voor u in.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto wonen Zutphen

Hagen

Vriendelijke medewerkster, ook telefonisch ( later ) goed geholpen, duidelijke informatie

Vriendelijk, correct, service gericht

Bij het afleveren van de meubels zou het prettig zijn om een iets nauwkeurig tijdstip te vermelden. Nu zit je de hele dag te wachten ( onze levering kwam pas 17.45uur )

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw nieuwe meubels en dat de service afwikkeling voor u naar tevredenheid is!
Vervelend dat u de hele...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Vervelend dat u de hele dag heeft moeten wachten op de levering van uw meubels door het externe transportbedrijf dat wij inschakelen, onze excuses daarvoor.
Wij hanteren een afhaalformule en komen deze situatie gelukkig nihil tegen.
Uw melding stellen wij zeer op prijs, op deze manier kunnen wij kijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Wij wensen u heel veel woonplezier!
Team Pronto wonen Zutphen