E.Sangers

De Jong

Goede Service, fijn geholpen

Nemen alle tijd, goed Advies

P Visser

Fijne verkoop, goede voorlichting en advies over kleur, maar de levering en de begeleiding rond de afleverdatum waren ondermaats

Het product en de advisering

Aflevering bij de klant door derden

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat u goed advies heeft mogen ontvangen en bij ons bent geslaagd!
Wij hanteren een meeneemconcept; het voordeel is dat u de...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Wij hanteren een meeneemconcept; het voordeel is dat u de artikelen snel en zonder wachttijd kunt ophalen en dit naar eigen wens kunt inplannen. Het grote deel van onze klanten kiest hiervoor en maakt daarbij gebruik van onze gratis aanhangwagens.
Bezorgen is een mogelijkheid; we werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf. Het thuisbezorgen van meubelen brengt extra tijd met zich mee die wij u liever willen besparen. Vervelend dat de communicatie hierover niet soepel is verlopen, wij hebben dan ook contact met u gehad en zijn samen tot een goede oplossing gekomen.
Ons team wenst u veel plezier van uw aankoop.
Pronto wonen Zutphen

Halma

Vriendelijk geholpen op afstand aan de telefoon. Online dressoir gekocht. Netjes aan huis geleverd. Prima service!

Snelle follow up van de online bestelling.

Gegevens op de order (adres en levering) klopte niet.

M. Huisman

Een heel goed bedrijf met super service

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel

Ga zo door

Aartje

Prettige samenwerking, aardige medewerkers

Ruim assortiment voor goede prijzen

Levertijden, maar daar kun je niets aan doen, mede door corona.

Vosmeijer

Vlotte en deskundige hulp / advies in de winkel.

Levering duurt erg lang.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u deskundig en vriendelijk bent voortgeholpen.
Wij hanteren een verwachte leverweek, deze wordt op uw aankoopnota...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u deskundig en vriendelijk bent voortgeholpen.
Wij hanteren een verwachte leverweek, deze wordt op uw aankoopnota vermeld.
Wij streven ernaar onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kunnen de dagelijks veranderende omstandigheden in de wereld (vanwege de coronacrisis), langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Dit is voor ons een overmachtsituatie. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. Bedankt voor uw begrip.
Wij wensen u veel plezier van de aankopen die u al heeft mogen ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto wonen Zutphen

W

Goed gesprek gehad met verkoopster

Hondje mee geven is wel fijn.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Veel artikelen zijn volledig naar wens samen te stellen, waardoor deze aansluiten bij uw interieur en persoonlijke smaak. Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Vervelend om te lezen dat uw ervaring bij het afhalen wat minder is geweest, dit zullen wij intern bespreken om dit in het vervolg te voorkomen.
Wij wensen u veel plezier met uw bank en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Pronto wonen Zutphen

Jolanda

Goede service en vriendelijk personeel

Aandacht voor de klant en behulpzaam

Misschien iets meer duidelijkheid over afhalen bevestiging in de winkel alvorens artikelen meegenomen kunnen worden vanuit magazijn

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review en aanbeveling!
Fijn dat u aangeeft prettig te zijn geholpen tijdens de aankoop en deskundig advies heeft mogen ontvangen.
Onhandig dat er niet...
Bedankt voor het schrijven van uw review en aanbeveling!
Onhandig dat er niet genoeg duidelijkheid is gegeven over het afhalen van uw meubels, excuses voor het ongemak.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u gauw weer te mogen ontvangen. De koffie staat altijd voor u klaar!
Pronto wonen Zutphen

Stellinga