Sprakel

Prima bedrijf met goede service en vakmensen.

Goede service. Goed personeel.Ho

Houden zo.

Van Wijk.

Fijne zaak, ik heb hier al meer gekocht.

Goeie service en aandacht!

Geen.

nvt

Slechte communicatie vanuit de vervoersdienst richting de klant

n.v.t.

nvt

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u bij ons bent geslaagd voor uw meubels!
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u bij ons bent geslaagd voor uw meubels!
Wij hanteren een afhaalformule, hier wordt doorgaans volop gebruik van gemaakt en het afhalen wordt als prettig ervaren.
Bezorgen is uiteraard mogelijk, we werken samen met een prettig en servicegericht vervoersbedrijf.
Wij zien in ons systeem dat op de afgesproken dag uw bestelling daadwerkelijk is bezorgd. Wij wensen u erg veel woonplezier!
Team Pronto wonen Zutphen

Fam. Lovert

Zeer prettig en vriendelijk.

Heel veel aanbod. Vriendelijke medewerkers.

Communicatie over betalingen die zijn gedaan. Het bedrag moet worden overgemaakt naar een vreemd account, gelukkig werd dit al direct bekend gemaakt, toch voelde het niet goed. Daarna duurde het... Communicatie over betalingen die zijn gedaan. Het bedrag moet worden overgemaakt naar een vreemd account, gelukkig werd dit al direct bekend gemaakt, toch voelde het niet goed. Daarna duurde het even voordat er een bericht binnenkwam dat het bedrag was overgemaakt.
Daarna kregen wij een standaard bericht dat wij onze goederen konden ophalen terwijl wij hadden aangegeven dat wij gebruik wilden maken van de bezorgservice.
Graag willen wij laten weten dat dit geen klacht is, misschien een verbeterpunt. De dames waren aan de telefoon ontzettend vriendelijk en gaven ons direct het goede nieuws dat het standaard was. Toch schrik je wel even en ga je direct kontakt zoeken.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en beoordeling!
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review en beoordeling!
Leuk om te mogen lezen dat u tevreden bent over onze medewerkers en u goed bent voortgeholpen. We staan elke dag paraat om u goed en zorgvuldig voort te helpen.
Bedankt voor uw tip, wij hebben dit recent aangepast in ons systeem.
Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag weer in onze winkel verschijnen, zodra alle winkels weer open kunnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto wonen Zutphen

Janerik van beek

Perfect!

Klantvriendelijk!

Prins

Prettig geholpen en slechts 2 weken levertijd.

Snelle levertijd en de mogelijkheid om een aanhanger te lenen.

Lagerweij

n.v.t.

N.v.t.

Speelgoedwinkel Speel je Wijs

Uitstekend

De service

Coriene van der Meer

De mensen in de winkel zelf zijn zeer vriemdelijk en gast vrij. Verder was de service om de winkel heen helaas niet goed. De stoelen waren niet vanuit de vooraad mee te nemen wat wel beweerd werd.... De mensen in de winkel zelf zijn zeer vriemdelijk en gast vrij. Verder was de service om de winkel heen helaas niet goed. De stoelen waren niet vanuit de vooraad mee te nemen wat wel beweerd werd. Na betalen kwamem ze er achter dat ze kwijt waren. Vervolgens zouden we ze een week later op kunnen halen op woensdag. Onee toch niet op woensdag maar donderdag. Donderdag kon ik uiteindelijk zelf niet, gebeld of ik ze maandag erop kon ophalen. Dit was geen probleem. Vervolgens ben ik bijna bij de winkel, bel ik om te vragen of ik meteen naar het magazijn door kan rijden, krijg ik te horen dat ze er nog niet zijn! "er is iets mis gegaan waardoor ze 2x over niet mee gekomen zijn met de vracht, maar waardoor weten we niet. Eind deze week zijn ze er". Uiteindelijk heb ik ze ruim 3 weken later op kunnen halen met behoorlijk wat onnodige extra reiskosten. Erg vervelend op zijn zachts gezegd. Wel wil ik daarbij aangeven dat het personeel wel heel netjes was en oprecht mee probeerde te denken. Dat was wel fijn.

Klantvriendelijkheid vanuit het winkelpersoneel zelf

Betere comunicatie op zijn minst

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel en de uitstraling van de winkel.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw eetstoelen.
Vervelend om te lezen dat de communicatie niet goed verlopen is, en nu onnodig heen en weer gereden heeft.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om persoonlijk excuses aan te bieden, maar helaas hebben we u niet kunnen bereiken.
We komen heel graag met u in contact om het uit te spreken en het leed te verzachten.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel.
Team Pronto wonen Zutphen

Jorn

Top!

Snelle afhandeling, begripvol en klantvriendelijk.