Ik heb een eettafel besteld online bij Pronto Wonen. De bezorgservice maakte een fout waardoor ik de tafel niet op de afgesproken dag heb ontvangen. Contact met Pronto Wonen gehad en ze hebben het... Ik heb een eettafel besteld online bij Pronto Wonen. De bezorgservice maakte een fout waardoor ik de tafel niet op de afgesproken dag heb ontvangen. Contact met Pronto Wonen gehad en ze hebben het supersnel opgelost en ze beloofden dat ik de verzendkosten terug zou krijgen. Nu nog even afwachten op de terugstorting van de verzendkosten.

Snelle oplossingen en meedenkend

Transport

Mw. Mw

IN de winkel was prima maar ophalen was een teleurstelling.

Winkel inrichting.

Service bij magazijn was in en in triest. Bank werd naar buiten gereden en succes. Geen hulp om even te tillen of iets en onaardige mensen.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u enthousiast bent over ons assortiment en bij ons bent geslaagd!
Onze magazijnmedewerkers staan normaal gesproken paraat om te helpen bij...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u enthousiast bent over ons assortiment en bij ons bent geslaagd!
Onze magazijnmedewerkers staan normaal gesproken paraat om te helpen bij het inladen van de artikelen. In de huidige situatie (coronacrisis) hebben wij ons aan een aantal richtlijnen te houden. Vervelend dat u dit als onprettig heeft ervaren, dit is uiteraard niet onze intentie. We staan juist bekend om onze klantvriendelijke dienstverlening.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto wonen Zutphen

ER Ruumpol

Wij hebben begin April 2 fauteuils besteld. Deze zouden mei/juni geleverd worden. Wij moesten hier tegen die tijd zelf achter aan bellen. Het werd toen op Corona gegooid, maar ik kreeg heel sterk... Wij hebben begin April 2 fauteuils besteld. Deze zouden mei/juni geleverd worden. Wij moesten hier tegen die tijd zelf achter aan bellen. Het werd toen op Corona gegooid, maar ik kreeg heel sterk het gevoel dat ze helemaal nog niet besteld waren. Vervolgens werden wij, w.b.t. de levertijd steeds aan het lijntje gehouden, na steeds zelf te moeten bellen. Uiteindelijk zouden ze komen, maar wij vonden dat er een tegemoetkoming moest komen. Na overleg zouden we 10% korting krijgen. Hier gingen wij niet mee akkoord en hebben ook aangegeven dat we dit niet voldoende vonden. Als je klanten wilt behouden moet je met meer komen. Toen werd er gezegd dat we eerst de komst van de stoelen zouden afwachten en dat er dan een gesprek zou plaats vinden met een bedrijfsleider. Dus na weer een paar weken, en mijn eigen Corona periode, zouden wij op gesprek komen en de stoelen hopelijk op halen. Daar werden we naast de kassa op gevangen door een zeer vriendelijke dame, die maar bleef zeggen dat ze het begreep en dat ze mee voelde en het heel vervelend vond allemaal. Nogmaals, dit allemaal naast de winkelende mensen bij de kassa. Ze zou de bon er bij pakken en kijken wat ze kon doen. De tegemoetkoming vonden wij niet evenredig aan de slechte communicatie en lange wachttijd.
Tevens hadden wij vorig jaar ook al pech met onze bank, dit is toen wel opgelost. Hierdoor toch besloten om Pronto weer een kans te geven. En nu dit. Ik vind het heel jammer en niet netjes hoe er gecommuniceerd is.

sorry, nu even niet

communicatie! Over alles openheid en blijf contact houden. Volgens mij wil je tevreden klanten behouden

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de gelegenheid ons telkens te verbeteren.
Vervelend dat uw bestelling langer op zich heeft laten wachten dan gepland.
Wij...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de gelegenheid ons telkens te verbeteren.
Vervelend dat uw bestelling langer op zich heeft laten wachten dan gepland.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kunnen de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Dit is voor ons een overmachtsituatie.
In uw geval hebben wij u zoveel mogelijk op de hoogte gehouden, en u een compensatie aangeboden vanwege de langere levertijd.
Het is uiteraard absoluut niet onze bedoeling geweest om u een ongemakkelijk gevoel te geven. Ons team staat juist bekend om het persoonlijke contact, wat hierin is misgegaan zullen wij intern bespreken.
Wij hopen u ondanks uw vervelende ervaring weer te mogen verwelkomen in onze winkel.
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto wonen Zutphen

Beseelink

Zeer goed

Begeleiding in de vervoor luisteren wat de klant wilzo

Zo doorgaan service zeer goed

Pelle

Mooie collectie

Lange levertijd . Maar dat komt door corona

Plijter

Contact was goed

Prettig en goed

???

E.A.Rodijk -Toorneman

Onlangs mijn nieuwe meubels ontvangen, heel blij mee !!

Goede uitleg en vriendelijk personeel

Geen idee

Heijmans

vriendelijk

Onze eettafel was beschadigd en nieuwe was in nalevering. Wij mochten deze houden tot de nieuwe tafel er is.
Wij vonden het jammer dat de (zware) tafel weer uit elkaar terug gepast moest worden en omgeruild.
Het was service geweest als Pronto in dit geval de tafel had gebracht en om gewisseld. Aangezien het een foute levering/beschadiging was.
Wij hebben ook niet gebeld om dit te vragen/te overleggen. Dus je kan het ze ook niet kwalijk nemen misschien...

Wat een supermooie meubels verkopen ze bij Pronto , we hebben bijna alles van een lijn ,Atrio ,in de kleur Orient decor , dressoir , eettafel in de kamer en salontafel , ook een supermooi Retro... Wat een supermooie meubels verkopen ze bij Pronto , we hebben bijna alles van een lijn ,Atrio ,in de kleur Orient decor , dressoir , eettafel in de kamer en salontafel , ook een supermooi Retro vloerkleed , zo mooi bij elkaar passend ,daarbij de Davoni eetstoelen ,microvezel softyl , cognac ,bies met metalen handgreep , zitten heerlijk , Jolanda de verkoopster heeft ons super fijn geadviseerd , ze heeft de stoelen die we mooi vonden de winkel doorgesleept en daarbij alles passend helpen uitzoeken , ook onze supermooie en fijne bank ,Arpeggio , microleder camel met bijpassende fautauil , een heerlijke Daristo large draaifautauil texas met notenolie voet , raak er gewoon niet over uit gepraat , heerlijke Sirocco leuning stoelen in vintage lederlook in de keuken met een Salzburg tafel , kan het iedereen aanbevelen , zo gezellig , zit heerlijk , maar natuurlijk mede door de fantastische verkoopster Jolanda zijn wij tot dit mooie geheel gekomen

Adviezen die die je krijgt en de redelijke prijzen

Hebben we niet

Margriet Krassenberg

Hele fijne medewerkers met passie voor hun vak. Ontzettend goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd.

Vriendelijkheid, vakkundig, service, prettige winkel niet meteen een verkoper om je heen.