Holweg

Zeer goed.

Zeer vriendelijke verkoopmedewerkster.

Aardig personeel, voldoende verschillende producten en, voor zover ik nu kan beoordelen, een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Netjes gebeld om een afspraak te maken voor het leveren, duidelijke communicatie tijdens dit gesprek.

Ik heb bij het afhalen enkel mijn naam hoeven geven en niks hoeven tekenen of mij hoeven identificeren. Gezien het feit dat ik al had betaald, vind ik dit gek aangezien iemand zomaar onder mijn naam... Ik heb bij het afhalen enkel mijn naam hoeven geven en niks hoeven tekenen of mij hoeven identificeren. Gezien het feit dat ik al had betaald, vind ik dit gek aangezien iemand zomaar onder mijn naam mijn spullen had kunnen ophalen.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review.
Fijn dat u een prettige sfeer heeft ervaren tijdens de aankoop van uw meubels en geslaagd bent.
Ons team neemt graag de tijd voor...
Bedankt voor het schrijven van uw positieve review.
Ons team neemt graag de tijd voor u!
Onhandig dat er bij het afhalen niet gevraagd is om te identificeren, wij gaan intern bespreken wat hier precies is misgegaan.
Wij wensen u veel woonplezier en zien u graag nog eens terug in onze winkel.

L Vrolijk

Redelijk tevreden. Meubels zijn goed, service is redelijk.

Geen sterke punten, standaard die je kunt verwachten in de meubelbtanche.

Gratis bezorgen.

De Ruiter

Prettig en vriendelijk

Goede voorlichting

Denneboom

Fijne mensen en prettig winkelen. Wordt duidelijke uitleg gegeven

Veel keus en goede kwaliteit.

Geen.

Sophie Koole

Super geholpen in Zutphen!

Mevr had veel kennis en niks wat te gek. Ze heeft alle kleurstalen erbij gepakt en ons goed geadviseerd. Zo hebben we een nieuwe bank en eethoek bij jullie gekocht. Levertijd was voor ons geen... Mevr had veel kennis en niks wat te gek. Ze heeft alle kleurstalen erbij gepakt en ons goed geadviseerd. Zo hebben we een nieuwe bank en eethoek bij jullie gekocht. Levertijd was voor ons geen probleem omdat we nog de tijd hadden.

Albert luijkman

Prettig geholpen door verschillende medewerkers

mooie collectie meubelen

geen onnodige mails sturen dat het bv opgehaald kan worden als je al een afspraak hebt om te bezorgen

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u goed en vriendelijk bent geholpen tijdens uw aankoop en dat u enthousiast bent over onze winkeluitstraling.
Onhandig dat u een...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Onhandig dat u een afhaalverzoek heeft ontvangen terwijl u voor bezorgen heeft gekozen, wij gaan intern bespreken wat er precies is misgegaan.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het team van Pronto wonen Zutphen

Bianca

Slechte ervaring, moest meerdere keren bellen over mijn leenbankje die mij beloofd was. Mijn gekochte bank was al lang binnen, maar die kreeg ik pas 3 weken later.

Aan de afspraken houden is het eerlijkst.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Spijtig om te lezen dat u ontevreden bent over de afwikkeling.
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Spijtig om te lezen dat u ontevreden bent over de afwikkeling.
In onze beleving hebben wij er alles aan gedaan om de aankoop zo prettig mogelijk te laten verlopen.
Wij hebben u bij aankoop een leenbank aangeboden, omdat u zelf zonder bank zat. Hierin zijn wij u meerdere keren tegemoetgekomen, spijtig dat u dit anders heeft ervaren.
Wij wensen u uiteraard ondanks uw vervelende ervaring veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Dana

Mooie winkel met veel keus en aantrekkelijke prijzen.

Veel keus, en betaalbare prijzen

Jammer dat je de meubels zelf moet inpregneren, en heel vervelend dat je voor een bank en vijf stoelen, tien sets (dozen) a 39,95 moet aanschaffen. Eenmaal behandeld blijf je zitten met tien... Jammer dat je de meubels zelf moet inpregneren, en heel vervelend dat je voor een bank en vijf stoelen, tien sets (dozen) a 39,95 moet aanschaffen. Eenmaal behandeld blijf je zitten met tien schoonmaakdoeken en tien flessen schoonmaakmiddel.
Dit zou anders moeten, en zou voor mij een reden zijn geen bank of stoel meer te kopen bij Pronto.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u onze winkel heeft bezocht en heeft kunnen slagen.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u onze winkel heeft bezocht en heeft kunnen slagen.
Spijtig om te lezen dat u de All in House Service pakketten voor het beschermen van uw bekleding als vervelend heeft ervaren.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen.
U heeft voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte een 5 jaar lange vlekkenbescherming. Heeft u toch vlekken, dan kunt u de vlekken verwijderen met het bijgevoegde middel Cleantex en de doekjes. Mocht u de vlek er dan niet uitkrijgen, dan komt de servicemonteur bij u aan huis.
Fijn dat u aangeeft bij de aankoop in onze winkel vriendelijk en behulpzaam te zijn geholpen.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Yvonne Pangemanann-Hanning

Fijn bedrijf. Prima service en mooie spullen

Mooie betaalbare collectie

n.v.t